Περιμένει επιστροφές ο Γιαννίκης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα την αγωνιστική που μας πέρασε δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και επικράτησε εύκολα της Κέρκυρας εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 0-4. Μάλιστα με τη νίκη του αυτή, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στους τέσσερις πόντους.

Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα έδωσε στους ποδοσφαιριστές του διήμερο ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας.

Το ρεπό των παικτών ολοκληρώθηκε και άπαντες επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Η προετοιμασία για την εντός έδρας μάχη με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης έχει ήδη ξεκινήσει και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση.

Ο κύριος Γιαννίκης στην τελευταία προπόνηση δεν είχε στη διάθεσή του τόσο τον Αλέξανδρο Καρτάλη όσο και τον Αλέξανδρο Νικολιά. Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Καρτάλη, ο 24χρονος αμυντικός πήρε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα, αφού ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει στο πόδι του δεν έχει υποχωρήσει. Πάντως η κατάστασή του έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση και αναμένεται άμεσα να ανεβάσει στροφές και να μπει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Έλληνας άσσος όπως όλα δείχνουν σύντομα θα επιστρέψει στην ενεργό δράση και θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού του.

Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Νικολιάς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο 25χρονος άσσος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που αντιμετωπίζει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου προς τα τέλη της εβδομάδας θα ανεβάσει ρυθμούς και θα πάρει μέρος σε κομμάτι της προπόνησης. Μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή του συλλόγου για την αναμέτρηση που ακολουθεί.

Επίσης, στην προπόνηση δεν έδωσαν το παρών ούτε οι Λάσα Σεργκελασβίλι και Χρήστος Ελευθεριάδης, οι οποίοι μετείχαν σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Αμφότεροι θα γυρίσουν στη δράση στις αρχές του νέου έτους.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς. Ο Έλληνας κόουτς περιμένει εναγωνίως την επιστροφή των Νικολιά και Καρτάλη για να λυθούν ακόμη περισσότερο τα χέρια του.

Από εκεί και πέρα, γνωστός έγινε ο αντίπαλος του ΠΑΣ στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Έπειτα από την κλήρωση που διεξήχθη στα γραφεία της ΕΠΟ, οι Ηπειρώτες θα αντιμετωπίσουν σε διπλή αναμέτρηση τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του ΠΑΣ, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση