ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτίουν οι Αποστολόπουλος και Λιάσος

Ο αγώνας με τα Χανιά ανήκει οριστικά στο παρελθόν και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Το ματς δε θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα αλλά στη Νέα Τριγλία Χαλκιδικής.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα που έπεται και στο στρατόπεδο του ΠΑΣ επικρατεί επιχείρησε ανασύνταξης μετά την ισοπαλία με τα Χανιά και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Το σοκ αλλά και η απογοήτευση στοίχημα πως ήταν μεγάλη, αφού ο ΠΑΣ μπορούσε να τελειώσει με την υπόθεση νίκη, όμως σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να το πετύχει. Πλέον ο προπονητής του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, κοιτάζει την επόμενη ημέρα και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση και ο κύριος Γιαννίκης καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Απόλλωνα Πόντου. Ωστόσο ο Έλληνας προπονητής δε θα έχει στη διάθεσή του δύο σημαντικά όπλα. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο και τον Άγγελο Λιάσο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές στο ματς με τα Χανιά συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, με συνέπεια να πρέπει να απουσιάσουν από έναν αγώνα. Έπειτα από απόφαση του τεχνικού επιτελείου, αμφότεροι θα λείψουν από την αναμέτρηση που ακολουθεί όπου και θα εκτίσουν την τιμωρία τους.

Ο κύριος Γιαννίκης καλείται να αναπληρώσει το κενό τους και να βρει τους παίκτες που θα αποτελέσουν τους αντικαταστάτες τους. Αναμφίβολα πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικά στελέχη της ενδεκάδας και η αντικατάστασή τους μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Από εκεί και πέρα, ο Τρικαλινός κόουτς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, αφού μέχρι στιγμής κανείς άλλος, βέβαια πλην του Σεργκελασβίλι, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Εφόσον το ματς κυλίσει ιδανικά για τους Γιαννιώτες τότε δεν αποκλείεται ο Χρήστος Ελευθεριάδης να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει σιγά-σιγά στην ενεργό δράση. Ο Ελευθεριάδης μέχρι στιγμής έχει πάρει μέρος σε έναν αγώνα, ως αλλαγή, όμως δείχνει να είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση.

Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση