Ανέβασε στροφές ο Νάουμετς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Το κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εκπληκτικό και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η άνετη επικράτηση στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” μετά το εντυπωσιακό 5-1 επί του Απόλλωνα αύξησε τη διαφορά στους επτά βαθμούς και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια.

Ωστόσο στο σύλλογο των Ιωαννίνων αφήνουν πίσω τους το νικηφόρο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Πλατανιά για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι Γιαννιώτες θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς ώστε να μην πάει στράφι η επικράτηση της περασμένης αγωνιστικής και να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του μεγάλου στοιχήματος.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, είδε στην τελευταία προπόνηση τον Βλάντισλαβ Νάουμετς να ανεβάζει κατακόρυφα στροφές και να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο Βλάντισλαβ Νάουμετς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο πόδι του και για το λόγο αυτό μετείχε σε ατομικό πρόγραμμα. Οι ενοχλήσεις έκαναν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και εκ τότε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός προπονούταν μόνος του. Ο Ουκρανός τις ξεπέρασε πλήρως, ανέβασε ρυθμούς και πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο ίδιος έθεσε αυτόματα τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του και υπολογίζεται κανονικά.

Από εκεί και πέρα, ο Φάμπρι Κάστρο για προληπτικούς κυρίως λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο 28χρονος χαφ στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής αντιμετώπισε μυϊκές συσπάσεις και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο. Η κατάστασή του όμως δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία και ο ίδιος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί τόσο στην αποστολή όσο και στην αρχική ενδεκάδα.

Επίσης μετά από αρκετές ημέρες, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Γιαννίκογλου. Ο Έλληνας κίπερ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και το οποίο τον άφησε εκτός και γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς. Ο 26χρονος γκολκίπερ θα δώσει κανονικά το παρών στην 18αδα όμως θα ξεκινήσει από τον πάγκο, καθώς ο Χουτεσιώτης έχει κερδίσει φανέλα βασικού.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του, αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Η αναμέτρηση της Κρήτης είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και θα αρχίσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση