Στο τέλος μίλησε ο Λέο για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας επικράτηση πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά, αυτή τη φορά ο “Άγιαξ της Ηπείρου” πέρασε αλώβητος από την έδρα της Δόξας Δράμας, αφού πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και νίκησε με σκορ 1-2 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Γιαννιώτες τα χρειάστηκαν, καθώς παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ χάρη σε τέρμα του Σάντι Κρίζμαν δεν μπόρεσαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, με συνέπεια να ισοφαριστούν. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Ζαν Μπαπτίστ Λέο είχε διαφορετική άποψη και με σουτ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Πλέον ο ΠΑΣ βρίσκεται με το 1,5 πόδι από την άνοδό του, μιας και διατήρησε τη διαφορά που τον χωρίζει από το δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια.

Μάλιστα, η ομάδα των Ιωαννίνων έσπασε την αρνητική παράδοση που είχε στο γήπεδο της Δράμας, αφού δραπέτευσε με το διπλό έπειτα από το 2006 και 15 διαδοχικές αναμετρήσεις.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης έγινε στο 4ο λεπτό όταν έπειτα από κόρνερ του Αποστολόπουλου, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μένκα μπλόκαρε σταθερά. Στο 20ο λεπτό ο Μένκα εκτινάχθηκε και με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Παντελάκη. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Αποστολόπουλος, οι αμυντικοί της Δόξας δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Κρίζμαν με προβολή σε κενή εστία σημείωσε το 0-1.  Στο 63ο λεπτό ο Χάμοντ έβγαλε σε θέση βολής τον Κρητικό και αυτός με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 65ο λεπτό το μακρινό σουτ του Κρίζμαν πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 76ο λεπτό ο Λέο βρήκε τον Κρίζμαν, ο οποίος επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση όμως ο Μένκα έπεσε στη γωνία του και το απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 83ο λεπτό ο Παμλίδης μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, δοκίμασε το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 94ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο προωθημένος Παντελάκης βρήκε τον Λέο, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη, Σκόνδρα, Νικολιά (74΄ Λέο), Αποστολόπουλο, Παντελάκη, Ελευθεριάδη (63΄ Ξύδα), Μπουκουβάλα, Σιόντη, Λιάσο (74΄ Κάστρο), Παμλίδη και Κρίζμαν.

Αφήστε μια απάντηση