Νέες ασκήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τις τελευταίες ημέρες, η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζοφερή και σκληρή πραγματικότητα που έχει προκαλέσει η άφιξη της πανδημίας του κοροναϊού. Η Κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα προκειμένου να σταματήσει την εξάπλωση της ίωσης και να βάλει τέλος στο χαμό που έχει προκαλέσει. Ένα από αυτά είναι η καθολική παύση οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας. Η απαγόρευση προπονήσεων ισχύει μέχρι τις 27 Μαρτίου αλλά υπάρχει η πιθανότητα να πάρει παράταση για ακόμη δύο εβδομάδες.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, μιας και οι ώρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και προέχει το υπέρτατο αγαθών όλων που δεν είναι άλλο από την ίδια τη ζωή.

Άπαντες στην ομάδα των Ιωαννίνων παραμένουν σπίτια τους ώστε να προφυλαχθούν και να διαφυλάξουν τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά δε μένουν άπραγοι. Ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά έχει λάβει ατομικές οδηγίες και ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης από τον προπονητή του συλλόγου, Γιάννη Ντουρουντό, με σκοπό να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι προπονήσεις του “Άγιαξ της Ηπείρου” θα σταματήσουν τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα και οι οδηγίες από το προπονητικό επιτελείο των Γιαννιωτών αλλάζει μέρα με τη μέρα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους παίκτες, μέσω του διαδικτύου, προκειμένου να ενημερωθούν για την υγεία τους αλλά και να βεβαιωθούν εάν αυτοί συνεχίζουν το ειδικό τους πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι ξένοι παίκτες προτίμησαν να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μη μεταβούν στις χώρες τους, μιας και παραμένει άγνωστο πότε θα είχαν τη δυνατότητα να επιστρέψουν πίσω.

Ο προπονητής του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Αργύρης Γιαννίκης, βρίσκεται και αυτός στη χώρα μας μαζί με τη σύζυγό του, η οποία πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από τη Γερμανία. Το περασμένο διάστημα, ο τεχνικός της ομάδας βρισκόταν στα Γιάννενα, όμως για κάποιες ημέρες θα επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του, η οποία είναι το Νεοχώρι Τρικάλων. Ο ίδιος προτίμησε να φέρει εδώ την οικογένειά του, μιας και υπάρχει το ενδεχόμενο ολικής απαγόρευσης πτήσεων.

Αφήστε μια απάντηση