Την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θέλουν στον ΠΑΣ Γιάννινα

Κάθε αθλητική δραστηριότητα έχει ανασταλεί τουλάχιστον μέχρι τις 27 Απριλίου. Κανείς δε γνωρίζει με ασφάλεια ένα τα εγχώρια πρωταθλήματα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους και ολοκληρωθούν κανονικά ή εάν θα αναβληθούν οριστικά.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως είναι λογικό περιμένουν με προσμονή και υπομονή τις εξελίξεις από το μέτωπο της πανδημίας του κοροναϊού προκειμένου να μάθουν εάν ομαλοποιηθεί η κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και οι ομάδες θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η εξέλιξη της θανατηφόρας ασθένειας στη χώρα μας είναι ικανοποιητική μιας και η εξάπλωση έχει περιοριστεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους έγκαιρους περιορισμούς αλλά και στα προληπτικά μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση.

Για το λόγο αυτό επικρατεί η αισιοδοξία ότι μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα, η Ελλάδα θα γυρίσει οριστικά σελίδα και οι άνθρωποι θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Αισιοδοξία επικρατεί και σε ότι αφορά το χώρο του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα η κατάσταση όπως όλα δείχνουν θα γίνει πιο ομαλή από τα μέσα Μαΐου και οι αθλητικές δραστηριότητες θα είναι σε θέση να αρχίσουν ξανά.

Φυσικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση προς τις ομάδες, καθώς η μάχη κατά της επιδημίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πάντως σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, τηρεί στάση αναμονής και για το λόγο αυτό δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το εν λόγω πρωτάθλημα θα εναρμονιστεί με το αντίστοιχο της πρώτης κατηγορίας και άπαντες θα περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις. Φυσικά στον “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση για την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις αλλά ούτε και οι επίσημες αναμετρήσεις.

Στο σύλλογο των Ιωαννίνων έχουν ταχθεί υπέρ της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων αλλά τηρούν κατά γράμμα όλες τις οδηγίες των ειδικών μιας και ύψιστη προτεραιότητα έχει η διασφάλιση της υγείας των ποδοσφαιριστών αλλά και των υπαλλήλων.

Πάντως στον ΠΑΣ ζητούν να ξεκαθαρίσει το τοπία σχετικά με την εφαρμογή νέας αναδιάρθρωσης ώστε να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου και να προσαρμοστούν ανάλογα.

Αφήστε μια απάντηση