Με αντίπαλο τον Λεβαδειακό συνεχίζονται οι υποχρεώσεις του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα

Μετά τη νίκη του επί της Κέρκυρας, ο ΠΑΣ Γιάννινα σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Μέχρι στιγμής η ομάδα των Ιωαννίνων δείχνει πως και φέτος είναι σε θέση να διεκδικήσει την έξοδό της στην Ευρώπη.

Παρότι είναι ακόμη νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ο ΠΑΣ έχει δείξει σταθερότητα στα παιχνίδια του και μοναδική κακή παρένθεση ήταν η ήττα από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Αυτή την αγωνιστική της Super League ο “Άγιαξ της Ηπείρου” υποδέχεται στο γήπεδό του τον Λεβαδειακό και με νίκη θα εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ενώ όλοι θα στοιχημάτιζαν ότι σίγουρα μπορεί να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα. Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό θα διεξαχθεί την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016, στις 18:15.

Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, τα εισιτήρια του αγώνα είναι στη διάθεση του κοινού από την Τετάρτη. Όλοι οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί πως στις 11:00 την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης.

Σκέφτονται τις ανανεώσεις στον ΠΑΣ

Τα συμβόλαια ορισμένων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι και στην ομάδα των Ιωαννίνων υπάρχει η θέληση να ανανεωθούν κάποια από αυτά.

Οι παίκτες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου και της Διοίκησης και είναι πολύ πιθανόν να ανανεώσουν το επόμενο διάστημα, είναι οι Μπέριος, Λίλα και Ακόστα.

Κατέθεσε προσφυγή ο Ίλιτς

Ένα κακό μαντάτο έφτασε στον ΠΑΣ Γιάννινα λίγες ώρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ και νυν παίκτης του Άρη, Μπράνα Ίλιτς, κατέθεσε προσφυγή και ζητάει από την ομάδα της Ηπείρου ένα ποσό που ανέρχεται στις 114.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η προσφυγή του παίκτη αφορά σε μισθούς που του οφείλει η ομάδα, αλλά και σε εκκρεμότητες που έχει αφήσει ανοιχτές η ομάδα των Ιωαννίνων με την Εφορία. Το ποσό που οφείλεται στην εφορία φτάνει στις 48.000 ευρώ όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.