Κανονικά οι προπονήσεις στον ΠΑΣ

Παρά το γεγονός πως το τοπίο όσον αφορά τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής της Super League δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις της ομάδας. Ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον επερχόμενο αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη, αλλά προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν η ομάδα θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε και ο Λίλα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας και ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη ομάδα. Απών από την προπόνηση της ομάδας ήταν ο Τζημόπουλος, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Νέας Ζηλανδίας.

Φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ του ΠΑΣ και της Μπαρτσελόνα

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μία ομάδα βετεράνων της Μπαρτσελόνα. Στην αποστολή της ομάδας της Καταλονίας θα βρίσκονται κάποια σπουδαία ονόματα του παρελθόντος, και αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Γιάρι Λιτμάνεν, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί και στη Λίβερπουλ και τον Άγιαξ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, και είναι στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, στην οποία πρωτοστατούν αμφότερες οι ομάδες.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πότσης, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη της Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, και του έδωσε και ένα εισιτήριο για το φιλικό παιχνίδι των βετεράνων του ΠΑΣ με τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα. Ο Περιφερειάρχης στις δηλώσεις του εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο της ΠΑΕ και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή ενός τόσου μεγάλου κλαμπ σε αυτό το φιλικό παιχνίδι.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους θρύλους των ομάδων, αλλά και να στηρίξουν την προσπάθειά τους, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ, από την μπουτίκ της ομάδας, από τα καταστήματα της Τράπεζας Ηπείρου στα Ιωάννινα, καθώς και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr.

Αφήστε μια απάντηση