Νίκη και επιστροφή στην πεντάδα για τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Πανιώνιο και επέστρεψε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας της Super League. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη κατάφεραν να βγουν νικητές από ένα δύσκολο ματς που διεξήχθη σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, χάρις σε γκολ του Μιχαήλ στο 18ο λεπτό του αγώνα.

Με ήρωα τον Μιχαήλ

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των “Ζωσιμάδων” ήταν σε τραγική κατάσταση και αυτό στοίχημα πως δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Μιχαήλ με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ζάιρο νικήθηκε από τον Γιαννιώτη. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι παίκτες του δεν βρήκαν στόχο στις προσπάθειές τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η βροχή δυνάμωσε και έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των παικτών. Οι Γιαννιώτες έχασαν ορισμένες ευκαιρίες για να κλειδώσουν τη νίκη, ενώ ο Πανιώνιος έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ρισβάνη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη με 1-0.

Περιμένει τον ΠΑΟΚ

Την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017, ο ΠΑΣ φιλοξενεί στην έδρα του τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 και ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του συνεχίζουν την προετοιμασία.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσει τους φιλάθλους της για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρεται σε αυτή, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και από την μπουτίκ της ομάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017, ενώ τη Δευτέρα, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα είναι ανοιχτά και τα εκδοτήρια του γηπέδου των “Ζωσιμάδων” από τις 11:00 μέχρι και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Συν τοις άλλοις, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και online, μέσω της υπηρεσίας viva.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 10 ευρώ, ενώ το παιδικό εισιτήριο είναι στην τιμή των 5 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση