Ο Πασχαλάκης χάρισε το βαθμό στον ΠΑΣ

Με τον Πέδρο Κόντε να σκοράρει και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να κατεβάζει τα… ρολά, ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε από τη Λάρισα με το βαθμό της ισοπαλίας (σ.σ. 1-1). Μπορεί οι Γιαννιώτες να μην πήραν τη νίκη που θα τους διατηρούσε κοντά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, αλλά η ισοπαλία στοίχημα πως είναι ένα  θετικό αποτέλεσμα, αφού η ΑΕΛ δίνει τη δική της μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Προβάδισμα για την ΑΕΛ και απάντηση από τον ΠΑΣ

Το παιχνίδι στο “AEL FC ARENA” είχε καλό ρυθμό και αμφότερες οι ομάδες ήθελαν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΣ ήταν πιο απειλητικός, αλλά ο Κόντε δεν κατάφερε να σκοράρει σε δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Στο 18ο λεπτό του αγώνα η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς, αλλά στο 41ο λεπτό ο Κόντε συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Γιάκο και πέτυχε το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα και δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες, αλλά ο Πασχαλάκης επενέβη όποτε χρειάστηκε και έδιωξε τον κίνδυνο. Στο 74ο λεπτό ο Κοζορώνης έχασε σπουδαία ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, όταν σούταρε άουτ μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Στο 79ο λεπτό ο Πασχαλάκης έκανε μία ακόμη σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Τσακοπίνο και αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Γιάννης Πετράκης: “Θετικό αποτέλεσμα για εμάς”

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε πως το παιχνίδι με την ΑΕΛ ήταν δύσκολο για την ομάδα του και το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό. Ο προπονητής του ΠΑΣ τόνισε πως η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αφού αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη. Όσον αφορά τις επεμβάσεις του Πασχαλάκη, οι οποίες κράτησαν όρθιο τον ΠΑΣ, ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε πως μπορεί ο τερματοφύλακας της ομάδας του να είχε κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις, αλλά και οι παίκτες του είχαν σημαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ.

Αφήστε μια απάντηση