ΠΑΣ… για νίκη και για play offs

Αυτό το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί στο γήπεδό του τον Παναιτωλικό και η νίκη πλέον είναι κομβικής σημασίας. Η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την 5η θέση της βαθμολογίας της Super League και μόνο με νίκη θα μπορέσει να κυνηγήσει το όνειρο συμμετοχής στα play offs.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που στοίχημα πως θα μπορούσε να ηττηθεί αν δεν υπήρχε ο Πασχαλάκης. Ο τερματοφύλακας της ομάδας έχει χαρίσει σημαντικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να υπάρξει βελτίωση απ’ όλους τους παίκτες, ούτως ώστε να αλλάξει η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό θα ξεκινήσει στις 15:00 του Σαββάτου και ο “Άγιαξ της Ηπείρου” θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών, η συμμετοχή στα play offs θα γίνει πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτη.

Ο Κόντε νικητής για το “Best Goal” της 23ης αγωνιστικής

Ο Πέδρο Κόντε συνεχίζει να σκοράρει με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και να κερδίζει βραβεία για τις επιδόσεις του στη Super League. Ο Ισπανός επιθετικός ήταν ο σκόρερ του γκολ του ΠΑΣ στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα και το τέρμα του ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 23ης αγωνιστικής (Best Goal). Αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ του Κόντε επί της ΑΕΛ συγκέντρωσε το 19,04 των προτιμήσεων του κοινού.

Ο Κόντε πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με την ελληνική ομάδα και μετράει ήδη 13 γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει ακατάπαυστα και πλέον κυνηγάει ένα ιστορικό ρεκόρ. Στην περίπτωση που ο Ισπανός επιθετικός ξεπεράσει τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα, τότε θα σπάσει το ρεκόρ του Θοδωρή Τσιριμώκου (16 γκολ), το οποίο κρατάει από την περίοδο 1979-80.

Στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου ο Πέδρο Κόντε ανέφερε:

“Είναι κρίμα που δεν ήρθε η νίκη, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά δε χάσαμε. Το βραβείο δεν είναι μόνο δικό μου γιατί δεν παίζω μόνο εγώ. Όλη η ομάδα με βοηθάει και με επηρεάζει. Ο Γιάκος για παράδειγμα, ο οποίος κάνει όλο το παιχνίδι της ομάδας, θα άξιζε επίσης αυτό το βραβείο”.

Δείτε το γκολ του Πέδρο Κόντε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση