Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη

Αυτό το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017, στις 15:00, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” τη Σκόντα Ξάνθη. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League και οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες τους για συμμετοχή στα play offs.

Ο Γιάννης Πετράκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του με την τελευταία προπόνηση που διεξήχθη την Παρασκευή. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ για το συγκεκριμένο ματς και από αυτή λείπουν κάποια ηχηρά ονόματα. Συγκεκριμένα, απών είναι οι Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Μαμπουλού, Μασούρας και Κολιοφούκας.

Ο Σκόνδρας ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ ο Μαμπουλού λείπει με άδεια εδώ και αρκετές ημέρες. Από την άλλη, ο Μπουκουβάλας συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την ακριτική ομάδα. Όσον αφορά τους Μασούρα και Κολιοφούκα, αμφότεροι αποκλείστηκαν για αγωνιστικούς λόγους.

Η Σκόντα Ξάνθη προσπαθεί να προλάβει τα play offs και σίγουρα είναι μία καλή ομάδα και υπολογίσιμος αντίπαλος. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΣ με τη δύναμη της έδρας του και τη συμπαράσταση του κόσμου του στοίχημα πως μπορεί να πάρει τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, τα τρία εξ’ αυτών τελείωσαν ισόπαλα, ενώ οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν με 2-1 από το Λεβαδειακό στις 26 του Φλεβάρη. Η νίκη λοιπόν  απέναντι στην Ξάνθη θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί του ΠΑΣ.

Ενδιαφέρον της Ρόμα για τους Πασχαλάκη και Κούτρη

Η Ρόμα φέρεται να γλυκοκοιτάζει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Λεονάρντο Κούτρη σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα “Goal”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτη Χρηστοβασίλη, συναντήθηκε με απεσταλμένους των Ρωμαίων στο συνέδριο ECA και συζήτησαν για μεταγραφικούς στόχους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, η ιταλική ομάδα φέρεται να έδειξε ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον 21χρονο αριστερό μπακ, Λεονάρντο Κούτρη.

Αφήστε μια απάντηση