Επιστροφή Βελλίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα μονό με προϋποθέσεις

Ο Μάρκος Βελλίδης αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ για αρκετά χρόνια και είναι αγαπητός στις τάξεις της ομάδας. Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας τερματοφύλακας… ψάχτηκε για επιστροφή στην ομάδα της Ηπείρου, αλλά τελικά οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες. Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι μπορεί να αλλάξουν οι προϋποθέσεις και ο Βελλίδης να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, ο Μάρκος Βελλίδης θα επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα αν πουληθεί ο Πασχαλάκης. Ο τελευταίος έκανε εξαιρετική σεζόν αγωνιζόμενος κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Αν θα προκύψει πώληση του Πασχαλάκη το καλοκαίρι, στοιχηματίζουμε πως οι Γιαννιώτες θα στραφούν σε μία δοκιμασμένη λύση για να τον αντικαταστήσουν…

Στην αναμονή ο Λίλα

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Άντι Λίλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών για το μέλλον. Ο Αλβανός μέσος φέρεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Ηπειρώτες, αλλά από την πλευρά της ομάδας δεν έχει υπάρξει προς το παρόν επίσημη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Λίλα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Goal”, φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, αλλά ο ίδιος δεν είναι ζεστός για να συνεχίσει την καριέρα του στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Τέλος εποχής για τους “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ανακοίνωσε και επίσημα πως από τη Μ. Τρίτη παύει να υφίσταται. Οι επικεφαλείς του συνδέσμου εξέδωσαν ανακοίνωση για την απόφασή τους αυτή και γνωστοποίησαν τους λόγους οριστικής παύσης λειτουργίας του συνδέσμου.

Οι “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ” βρίσκονταν στο πλευρό του ΠΑΣ από το 2008 – όταν και δημιουργήθηκαν, αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν ανενεργοί ως σύνδεσμος. Τη Μ. Τρίτη γνωστοποίησαν την απόφασή τους για οριστική παύση τους και μάλιστα έκαψαν τα πανό και τα λάβαρα που είχαν και ομόρφαιναν τις εξέδρες των “Ζωσιμάδων” όλα αυτά τα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση