ΠΑΣ Γιάννινα: Ρήξη χιαστών για τον Περιστερίδη

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα το περασμένο Σάββατο. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Κώστας Περιστερίδης τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η γνωμάτευση των ιατρών έδειξε ρήξη χιαστών!

Ο 26χρονος τερματοφύλακας θα απουσιάσει από τα γήπεδα για διάστημα περίπου 6 μηνών και αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την καριέρα του.

Στον ΠΑΣ αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση τερματοφύλακα, χωρίς να παίζει ρόλο η αποχώρηση ή η παραμονή του Πασχαλάκη.

Ο Κώστα Περιστερίδης αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου την επόμενη Πέμπτη και να υποβληθεί σε επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Σταύρο Ριστάνη. Όπως αναφέρεται από την ομάδα της Ηπείρου, η επέμβαση θα λάβει χώρα στο νοσοκομείο Metropolitan.

Ο τραυματισμός του Περιστερίδη φέρνει στο προσκήνιο τον Βελλίδη

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Περιστερίδη, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός υποχρεώσεων για περίπου 6 μήνες, φέρνει κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα τον Μάρκο Βελλίδη.

Ο πρώην τερματοφύλακας των Γιαννιωτών κάνει προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και θα στοιχημάτιζε κανείς στο ότι θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκος Βελλίδης είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο και μεταγράφηκε από τον ΠΑΣ.

Δεν τα βρίσκουν Ακόστα και ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ισπανό ποδοσφαιριστή Νόε Ακόστα και όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές θα συνέχιζαν μαζί και τη νέα σεζόν. Παρόλα αυτά, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Ο Ισπανός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση της ομάδας της Ηπείρου και δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της. Από την πλευρά του ΠΑΣ δεν είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν πολύ την προσφορά τους, αφού θεωρούν πως το συμβόλαιο που προσέφεραν στον παίκτη είναι καλό, καθώς ο ίδιος είναι 34 χρονών και σε λίγα χρόνια θα βάλει τέλος στην καριέρα του.

Το κλίμα φαντάζει δύσκολο να αναστραφεί, αλλά οι φίλαθλοι του ΠΑΣ θα πρέπει να περιμένουν λίγες ακόμη ημέρες για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Αφήστε μια απάντηση