ΠΑΣ Γιάννινα: Όλο και πιο κοντά στην παραμονή ο Γιάννης Πετράκης

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα του προπονητή, αφού ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις προθέσεις του.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, επέστρεψε πριν λίγες ημέρες στην Ελλάδα και αναμένεται άμεσα να συναντηθεί με τον Έλληνα τεχνικό για να συζητήσουν το μέλλον της ομάδας.

Ο Γιάννης Πετράκης είχε αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αλλά σε πολλές συνεντεύξεις του είχε αναφέρει πως προτεραιότητά του είναι η συζήτηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣ. Τελικά, όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί, εκτός κι αν υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής.

Μετά τη συνάντηση του Γιάννη Πετράκη με τη Διοίκηση της ομάδας, θα ξεκινήσει και επίσημα ο προγραμματισμός της νέας σεζόν και θα αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν για τη δημιουργία ενός ισχυρού και ποιοτικού ρόστερ.

Συνεχίζει στον ΠΑΣ ο Ακόστα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα στοίχημα ότι θα ήθελαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Νόε Ακόστα και τελικά η επιθυμία τους αυτή φαίνεται να γίνεται πράξη.

Ο Ακόστα φέρεται να αποδέχτηκε την πρόταση της Διοίκησης για ανανέωση του συμβολαίου του και θα συνεχίσει την καριέρα του στον “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Η πρόταση του ΠΑΣ ήταν με μειωμένες αποδοχές, αλλά ο 33χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής την έκανε αποδεκτή και έτσι θα παραμείνει στην πόλη της Ηπείρου.

Από εκεί και πέρα, τη φετινή σεζόν μένει ελεύθερος και ο Άντι Λίλα, αλλά στον ΠΑΣ θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Αλβανό μέσο. Η ομάδα φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη, αλλά προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει κάτι από επίσημα χείλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας, οι Ζάιρο και Κοροβέσης θα επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ, αφού αγωνίζονταν ως δανεικοί στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ θα προσπαθήσει να διατηρήσει τους δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρει το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση