Μπορούσε τη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά παρότι προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Λίλα, δέχτηκε την ισοφάριση στο 80ο λεπτό και με αυτόν τον τρόπο τελείωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 36 πόντους. Οι Γιαννιώτες τα χάλασαν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αφού δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν το ίδιο πρόσωπο με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Το 1-1 με την ΑΕΚ μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό αποτέλεσμα, αλλά έφερε κατήφεια στις τάξεις των παικτών, αφού ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος από την Ένωση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στοίχημα πως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω…

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και οι παίκτες του έδειξαν διάθεση για τη νίκη, ούτως ώστε να κλείσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Super League. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 38ο λεπτό, όταν ο Λίλα σούταρε έξω από την περιοχή και νίκησε τον Μπάρκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν και πάλι ανώτερος, αλλά δεν κατάφερε να κλειδώσει το προβάδισμά του. Αντιθέτως, η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση με τον Πατίτο και έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Γιάννης Πετράκης: “Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο της ομάδας”

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε σπουδαία και δημιουργική τη φετινή χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν η ομάδα του είχε πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, ενώ κατάφερε να αγωνιστεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Όσον αφορά τη συνολική πορεία του ΠΑΣ, ο ίδιος ανέφερε πως οι παίκτες έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στον κόσμο της ομάδας που στήριξε την προσπάθεια των παικτών όλη τη σεζόν.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε πως η ομάδα του έλεγξε το ρυθμό και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές του τα χάλασαν στην τελική πάσα. Για το τελικό σκορ ανέφερε πως αδικεί την ομάδα του, αφού η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση