Ανακοινώνεται η παραμονή του Γιάννη Πετράκη

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του Γιάννη Πετράκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως όλα δείχνουν, ο Ρεθυμνιώτης προπονητής έχει συμφωνήσει με την πρόταση που του κατέθεσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης και θα κάτσει στον πάγκο του “Άγιαξ της Ηπείρου” και τη νέα σεζόν.

Όλο αυτό το διάστημα τα δημοσιεύματα ήθελαν το μέλλον του Γιάννη Πετράκη να βρίσκεται μακριά από την ομάδα των Ιωαννίνων, αλλά τελικά τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Στη συζήτηση που είχε ο ίδιος με τον “ισχυρό” άνδρα του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, φαίνεται πως υπήρξε σύμπνοια απόψεων και έτσι οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αν κανείς παρακολουθούσε τις τελευταίες κινήσεις της διοίκησης θα στοιχημάτιζε στην παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΣ. Εξάλλου, ο ίδιος φέρεται να πρότεινε την παραμονή του Άντι Λίλα στο ρόστερ, αλλά και τη δοκιμή του Ροτζέν Ιμπραχίμ που αγωνίζεται στην ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, τόπο καταγωγής του Γιάννη Πετράκη.

Ζήτησε κι άλλο χρόνο ο Λίλα

Η παραμονή του Άντι Λίλα είναι ένα από τα θέματα που κυριαρχούν το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΣ. Ο Αλβανός μέσος έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από την ομάδα των Ιωαννίνων, αλλά προς το παρόν δεν έχει απαντήσει σε αυτή.

Ο Άντι Λίλα έδειχνε να είναι… τελειωμένος από την ομάδα, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν πριν λίγες ημέρες. Στην αλλαγή αυτή το πιθανότερο είναι να έπαιξε ρόλο η διαφαινόμενη παραμονή του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ, αφού ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Αλβανού μέσου.

Στον Άντι Λίλα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια, αλλά με μειωμένες αποδοχές. Ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμη, καθώς θέλει να εξετάσει τις προτάσεις που θα προκύψουν και εκείνες που έχει στα χέρια του, ενώ ζήτησε διορία από την ελληνική ομάδα μέχρι και το τέλος Μαΐου.

Παρά την αργοπορία που παρατηρείται στο συγκεκριμένο θέμα, στον ΠΑΣ δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν την απάντηση του έμπειρου Αλβανού μέσου.

Αφήστε μια απάντηση