Άκυρο του ΠΑΣ Γιάννινα στον ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να επέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη για μία περίοδο έξι μηνών.

Ο ΠΑΟΚ στοίχημα ότι θέλει να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση τερματοφύλακα και το τεχνικό επιτελείο του “Δικεφάλου” έχει στη λίστα του τον γκολκίπερ του ΠΑΣ. Παρόλα αυτά, η πρόταση του ΠΑΟΚ για δανεισμό έξι μηνών του παίκτη απορρίφθηκε από την ομάδα των Ιωαννίνων, η οποία δείχνει διάθεση να παραχωρήσει τον βασικό της τερματοφύλακα αλλά μόνο με πώληση.

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε κάνει δηλώσεις για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τόνισε πως τις συζητήσεις έχει αναλάβει ο μάνατζέρ του. Ο ποδοσφαιριστής σημείωσε πως είναι τιμή του το γεγονός πως ο “Δικέφαλος” ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά ο ίδιος είναι δεμένος με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και οι δύο ομάδες θα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους.

Αμφότερες οι ομάδες, πάντως, δε δείχνουν να βιάζονται. Ο μεν ΠΑΣ έχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πασχαλάκης, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει και τον Μάριο Σιαμπάνη για αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ θέλουν πρώτα να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός έμπειρου γκολκίπερ και μετά να εξετάσουν τις άλλες περιπτώσεις.

Νέα τεχνολογία στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα

Τα προγράμματα STAT Sports χρησιμοποιεί πλέον στις προπονήσεις το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα. Με αυτόν τον τρόπο οι γυμναστές και ο προπονητής μπορούν να ελέγξουν τη φυσική κατάσταση των παικτών και τις αντοχές τους ανά πάσα στιγμή.

Τα νέα προγράμματα θα κάνουν καταγραφή προπονητικών δεδομένων VIPER και μέσω αυτών θα φτάνουν σημαντικά δεδομένα στον προπονητή και στον γυμναστή της ομάδας. Οι τελευταίοι θα μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξουν τεχνική εκγύμνασης και προπόνησης και να βελτιώσουν την κατάσταση των παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία που παρέχει τα προγράμματα συνεργάζεται με πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και ο ΠΑΣ είναι πλέον μέλος σε αυτό το “κλαμπ”. Εκτός από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τα προγράμματα χρησιμοποιούν και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση