Ξανά στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Βελλίδης

Μετά από ενάμιση χρόνο, ο Μάρκος Βελλίδης επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας είχε πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ πριν από ενάμιση χρόνο αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Τον περασμένο Ιανουάριο έμεινε ελεύθερος και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, ο Μάρκος Βελλίδης έκανε προπονήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ούτως ώστε να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μέσα στη σεζόν ακούστηκε πολλές φορές πως θα… επαναπατριστεί και τελικά αυτό συνέβη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Βελλίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι πολύ πιθανόν να πάρει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια, ειδικά αν αποχωρήσει ο Πασχαλάκης.

Ο Μάρκος Βελλίδης ήταν για αρκετό καιρό ο “φύλακας άγγελος” της εστίας του ΠΑΣ Γιάννινα και με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις προσέλκυσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Η επιστροφή του στην ομάδα της Ηπείρου στοίχημα πως θα φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για την επιστροφή του Μάρκου Βελλίδη:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διετούς διάρκειας με τον διεθνή τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη”.

Μάρκος Βελλίδης: “Είναι τιμή μου που θα φορέσω και πάλι τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα”

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου και της επίσημης παρουσίασής του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μάρκος Βελλίδης έκανε δηλώσεις για την επιστροφή του στην ομάδα της Ηπείρου.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣ, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την τιμή που του έκαναν να φορέσει ξανά τη φανέλα του ιστορικού Συλλόγου. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας και τους τόνισε πως η αγάπη προς το πρόσωπό του είναι μία μεγάλη επιβράβευση για τον ίδιο.

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του ο Μάρκος Βελλίδης ανέφερε πως δε χρειάζονται πολλά λόγια αλλά σκληρή δουλειά και ευχήθηκε καλή αρχή και υγεία σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση