Νίκησε και την παράδοση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πολύ άσχημη παράδοση στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, αλλά κατάφερε να τη σπάσει και να ξεκινήσει με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Χάρις σε γκολ των Ναδάλες και Μαυροπάνου, οι Γιαννιώτες επικράτησαν με 1-2 στο παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Super League.

Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Αστέρα και στο 20ο λεπτό είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με 0-2. Αρχικά, ο Ναδάλες πέτυχε με κεφαλιά το 1-0 στο 6΄, ενώ στο 19΄ ο Μαυροπάνος, επίσης με κεφαλιά, πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Αμέσως μετά το 2-0 ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκορ και οι Γιαννιώτες πήγαν στα αποδυτήρια με σαφές προβάδισμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, αφού στο 49΄ ο Καλτσάς μείωσε και στοίχημα πως έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το προβάδισμά τους και λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο τέλος του αγώνα, όταν ο Αστέρας έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 82ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς, όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά από φάουλ του Κοζορώνη.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικητές τους Γιαννιώτες, οι οποίοι κατάφεραν να σπάσουν την αρνητική παράδοση και να φύγουν με τους 3 βαθμούς από την Τρίπολη έπειτα από εννέα αποτυχημένες απόπειρες.

Γιάννης Πετράκης: “Πρέπει να έχουμε σταθερότητα και ανάλογη συνέχεια”

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και την απόδοση των παικτών του και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους. Παρόλα αυτά, τόνισε πως ο ΠΑΣ θα πρέπει να έχει σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν για να πετύχει τους στόχους του.

Ο κ. Πετράκης στις δηλώσεις του ευχήθηκε να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Αφήστε μια απάντηση