Ισοπαλία μεταξύ του ΠΑΣ και της ΑΕΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και οι Γιαννιώτες ήταν απογοητευμένοι, αφού θα μπορούσαν να κερδίσουν την Ένωση αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα των φάσεων.

Έκλεισε τους διαδρόμους και έχασε ευκαιρίες ο ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης παρουσίασε την ομάδα του με ένα καλοδουλεμένο σχήμα και κατάφερε να κλείσει όλους τους διαδρόμους και να περιορίσει τα ατού της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Γιαννιώτες δεν κινδύνεψαν καθόλου από την Ένωση στο ημίωρο του πρώτου μέρους και στο 30΄ ο Γιάκος νικήθηκε από τον Ανέστη και απώλεσε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 44ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς, αφού το σουτ του Λιβάγια σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Λίλα, ενώ μέχρι και το τελευταίο λεπτό απειλούσε την εστία του Ανέστη. Από την άλλη, η ΑΕΚ είχε άλλο ένα δοκάρι σε σουτ του Τσόσιτς και κάπως έτσι έμεινε το 0-0 στους “Ζωσιμάδες”.

Γιάννης Πετράκης: “Βάσει των ευκαιριών, αδικούμαστε από το αποτέλεσμα”

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ πως αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει το ματς στοίχημα πως αυτή ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ και το αποτέλεσμα την αδικεί.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο, αναφέροντας πως οι φίλαθλοι ήταν συναρπαστικοί και στήριξαν την προσπάθεια των παικτών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο τέλος των δηλώσεών του ο κ. Πετράκης ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπηρέτησαν σε μεγάλο βαθμό το πλάνο που είχε σχεδιαστεί και τόνισε πως αυτό πρέπει να γίνει και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση