ΠΑΣ Γιάννινα: Την Τετάρτη τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο

Την ερχόμενη Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς στους “Ζωσιμάδες”.

Η ομάδα της Ηπείρου θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, με τον τελευταίο να είναι πρώτος στη βαθμολογία της Super League και να παραμένει αήττητος, κάτι που ισχύει και για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα και ενημέρωσαν τον κόσμο πως μπορεί να τα προμηθευτεί από την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως από την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον επόμενο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο τη Δευτέρα, 18/9”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 10:00 έως της 17:00 για τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή και από τις 10:00 έως τις 14:00 για το Σάββατο.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου “Οι Ζωσιμάδες”, τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό, οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 10 ευρώ και φτάσουν στα 25 ευρώ στα VIP. Το παιδικό εισιτήριο βρίσκεται στην τιμή των 5 ευρώ.

Φυσικά, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας VIVA.gr.

Περιμένουν τις εξετάσεις του Ναδάλες

Ο Νταβίντ Ναδάλες αποκόμισε έναν μικροτραυματισμό στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε πως ο τραυματισμός δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως, το πιθανότερο είναι να δώσει το “παρών” στον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική της Super League.

Αφήστε μια απάντηση