Πρώτη ήττα για τον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην Τούμπα και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στον αγώνα της Κυριακής, σε ένα ματς που είχαν πολλά προβλήματα στην επίθεση και υπέπεσαν σε πολλά αβίαστα λάθη.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ξεκάθαρη υπεροχή του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε πολλές φορές την εστία του Μάρκου Βελλίδη. Ο ΠΑΣ, από την άλλη, είχε ως μοναδικό “κίνδυνο” τον Κοζορώνη, ο οποίος απείλησε δύο φορές την αντίπαλη εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον ΠΑΟΚ. Μάτος και Πρίγιοβιτς πήραν όλες τις κεφαλιές στην άμυνα του ΠΑΣ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από την κεφαλιά του τελευταίου.

Ο Γιάννης Πετράκης στοίχημα πως προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και έβαλε στο παιχνίδι τους Σολτάνι και Βιδάλ, αλλά ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ρέι.

Παρά το γεγονός πως υπήρχε χρόνος μετά το 1-0, οι Γιαννιώτες δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα γκολ που θα τους έδινε τον ένα βαθμό. Ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής της αναμέτρησης και ο ΠΑΣ υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Γιάννης Πετράκης: “Δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι”

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε πως η ομάδα του ήταν καλή στο αμυντικό κομμάτι, αλλά δεν απείλησε καθόλου τον ΠΑΟΚ και μοιραία ήρθε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε, επίσης, πως η ομάδα του έπαιξε φλύαρα και οι ποδοσφαιριστές του πούλησαν εύκολα την μπάλα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Στο τέλος των δηλώσεών του, ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως αυτοί που παίζουν στην ομάδα αξίζουν να παίζουν και με το παραπάνω και τον κάνουν περήφανο σαν προπονητή. Παρόλα αυτά, τόνισε πως οι παίκτες πρέπει να έχουν χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Αφήστε μια απάντηση