Νίκη επί του Πλατανιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Super League, η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να επιβληθεί με 3-1 της αντίστοιχης του Πλατανιά. Οι Τζημόπουλος, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης και Κόντε ήταν οι διακριθέντες για τους γηπεδούχους..

Αιφνιδίασε ο Πλατανιάς – απάντησε ο ΠΑΣ

Η αναμέτρηση είχε αρκετές ευκαιρίες και το τελικό αποτέλεσμα στοίχημα πως θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο μεγάλο, αφού αμφότερες οι ομάδες σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7ο, μόλις, λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Γκρζέλτσακ με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Μάρκο Βελλίδη και έκανε το 0-1 για τους Κρητικούς.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα. Στο 12ο λεπτό ο Ισπανός δεξιός αμυντικός, Ναδάλες, έκανε μια καταπληκτική ενέργεια από την πλευρά του και τροφοδότησε την κατάλληλη στιγμή τον Κόντε. Ο τελευταίος βρήκε δίχτυα με όμορφο πλασέ και ισοφάρισε το γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο  “Άγιαξ της Ηπείρου” συνέχισε να πιέζει και να αναζητά το δεύτερό του τέρμα πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου. Τελικά, οι προσπάθειες ευοδώθηκαν λίγα λεπτά αργότερα. Ύστερα από μία ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ναδάλες, ο Τζημόπουλος με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Πλατανιά και σημείωσε το 2-1 στο 36ο λεπτό. Μάλιστα, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έφτασαν και σε τρίτο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 39ο λεπτό, έπειτα από την τρίτη ασίστ του Ναδάλες, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης κατέβασε με πολύ όμορφο τρόπο την μπάλα και με δυνατό σουτ σημείωσε το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με την ομάδα των Ιωαννίνων να διαχειρίζεται το σκορ του πρώτου μέρους και κρατάει τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία της με ευκολία.

Γιάννης Πετράκης: “Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει”

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του αλλά και στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στους “Ζωσιμάδες”.

Ο Πετράκης αναφέρθηκε στο πρώτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, τονίζοντας πως κάτι δεν έκαναν καλά οι παίχτες του στην αρχή του παιχνιδιού αλλά στη συνέχεια τα πράγματα βελτιώθηκαν. Ακόμη είπε πως συμβαίνει συχνά να βάζεις ή να δέχεσαι γκολ εύκολα, αλλά το ταμείο για την ομάδα θα γίνει στο τέλος.

Αφήστε μια απάντηση