Αν και καλύτερος δεν κατάφερε να κερδίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέθηκε τον Παναιτωλικό με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1. Ο ΠΑΣ θα στοιχημάτιζαμε ότι ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Σκόρερ των Ιωαννίνων ήταν ο Σολτάνι και του Παναιτωλικού ο Μοράρ. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΣ έμεινε στην ένατη θέση με 14 βαθμούς.

Η αναμέτρηση

Από το πρώτο κιόλας λεπτό ο ΠΑΣ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από την δεξιά του πλευρά. Οι Μπουκουβάλας και Μανθάτης βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και συνδυαζόταν άψογα. Από αυτή την πλευρά προήλθε και το τέρμα του ΠΑΣ. Συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα, ο Σολτάνι κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους να απειλήσει τον ΠΑΣ ο οποίος έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 36ο λεπτό ο Κόντε πήρε την μπάλα από το κέντρο πέρασε όποιον βρήκε, μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ του αποκρούστηκε από τον Τσενάμο. Έτσι ο ΠΑΣ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος. Στο 46ο λεπτό ο Ρόσα δοκίμασε το πόδι του όμως ο Βελλίδης ήταν σε σωστή θέση και απέκρουσε το σουτ. Στο 64ο λεπτό ο ΠΑΣ κέρδισε κόρνερ με τον Ναδάλες να το εκτελεί, την μπάλα να φτάνει στον Κόντε ωστόσο το σουτ του τελευταίου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού. Στο 69ο λεπτό ο Παναιτωλικός έφερε το ματς στα ίσια. Ο Μοράρ βρέθηκε από δεξιά, έκανε σέντρα-σουτ, με τον Βελλίδη να βρίσκεται εκτός εστίας και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ΠΑΣ. Στο 75ο λεπτό η ομάδα των Ιωαννίνων είχε και δεύτερο δοκάρι όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Ναδάλες, υπήρξε ολιγωρία στην άμυνα του Παναιτωλικού και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι.

Γιάννης Πετράκης: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα, εκτός από το αποτέλεσμα”

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του όχι όμως από το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρεί πως η ομάδα του έκανε το καλύτερο ημίχρονο για φέτος όμως αυτό δεν έφτανε. Τέλος πιστεύει πως η ομάδα του έχασε άδικα δύο βαθμούς.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης.

Αφήστε μια απάντηση