ΠΑΣ Γιάννινα: Αδίκησε ξανά τον εαυτό του

Όπως και στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, έτσι και τώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να νικήσει την Ξάνθη παρότι προηγήθηκε στο σκορ, στη συνέχεια σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος ισοφαρίστηκε. Σκόρερ για τον ΠΑΣ ήταν ο συνήθης ύποπτος, Κόντε. Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα των Ιωαννίνων βρέθηκε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Από την αρχή του παιχνιδιού ο ΠΑΣ προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης και να απειλήσει την εστία της Ξάνθης. Ωστόσο η ομάδα που δημιούργησε τις πρώτες ευκαιρίες στοίχημα πως ήταν η Ξάνθη που απειλούσε με στημένα. Στο 7ο λεπτό η Θρακιώτικη ομάδα κέρδισε φάουλ από δεξιά, ο Ντε Λούκας το εκτέλεσε, ο Γέντρισεκ πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Βελλίδη. Σε ακόμη ένα φάουλ που κέρδισε, αυτή τη φορά από αριστερά, η Ξάνθη ο Γέντρισεκ βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του ΠΑΣ, έκανε το σουτ όμως ο Βελλίδης αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 38ο λεπτό ο Λίλα με ωραία κάθετη έβγαλε μόνο του τον Κόντε οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς. Στο 39ο λεπτό ο ΠΑΣ κέρδισε κόρνερ, ο Ναδάλες το εκτέλεσε, οι αμυντικοί της Ξάνθης απομάκρυναν, η μπάλα έφτασε στον Μανθάτη οποίος με έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Ξάνθης. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος. Στο 48ο λεπτό ο Κόντε έδωσε την μπάλα στον Σολτάνι, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ όταν μετά την κάθετη του Τζημόπουλου, ο Κόντε βρέθηκε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 60ο λεπτό ο Κόντε βρέθηκε από δεξιά, επιχείρησε το σουτ, όμως ο Ζίβκοβιτς απομάκρυνε τον κίνδυνο με δεύτερη προσπάθεια. Στο 75ο λεπτό ο Κόντε έδωσε στον Σολτάνι οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 87ο λεπτό ο Μελιόπουλος έκανε ωραία κίνηση στο χώρο του κέντρου, έδωσε την μπάλα στον Γέντρισεκ και αυτός με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Γιάννης Πετράκης: “Είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι”

Σε δηλώσεις που έκανε μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως όλοι στην ομάδα είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένοι καθώς σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα του δεν κατάφεραν να κερδίσουν παρότι η ομάδα σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες. Τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΣ πληρώνει πράγματα που δεν του αξίζουν. Τέλος θεωρεί πως αυτό το πράγμα θα γυρίσει κάποια στιγμή υπέρ της ομάδας του.

 

Αφήστε μια απάντηση