ΠΑΣ Γιάννινα: Με πάρα πολλές απουσίες στο “Καραϊσκάκη”

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Η αναμέτρηση γίνεται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Super League. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης στις 15:00. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο κύριος Τζήλος, από τον σύνδεσμο της Λάρισας. Ο Τζήλος θα έχει βοηθούς τους Κουρομπήλια, από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, και Γκάγκα από τον σύνδεσμο Λάρισας.

Μετά από 14 αγωνιστικές ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην όγδοη θέση, μαζί με Ξάνθη και Λάρισα, με 17 βαθμούς. Η ομάδα των Ιωαννίνων προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες με 1-1 και τις τέσσερις φορές. Τελευταία ισοπαλία για τον ΠΑΣ ήταν εντός έδρας εναντίον της Λαμίας. Οι άλλες ήταν με Παναιτωλικό και Ξάνθη, εντός έδρας, και με Λάρισα εκτός. Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε επτά ματς εκτός έδρας έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η μοναδική του εκτός έδρας επιτυχία είχε σημειωθεί την πρώτη αγωνιστική εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-4. Οι “Ερυθρόλευκοι” σε επτά εντός έδρας αναμετρήσεις έχουν πέντε νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. Η μοναδική τους ήττα ήταν από τον Ατρόμητο, ενώ ισόπαλος ήρθε με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραταχθεί στην κυριακάτικη αναμέτρηση με αρκετές αλλαγές. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Γαρουφαλιά, Σολτάνι, Τζημόπουλο, Καρανίκα, Ροντρίγκες, Ναδάλες, Μιχαήλ και Ντόλοβατς.

Συγκεκριμένα, ο Καρανίκας έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στην αναμέτρηση Κυπέλλου εναντίον του Άρη. Ακόμη, στην προηγούμενη αγωνιστική ο Τζημόπουλος αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα και ο κύριος Πετράκης αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το ίδιο ισχύει και για τον επιθετικό της ομάδας, Σολτάνι. Ο Γαρουφαλιάς συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που έχει. Οι Ναδάλες και Μιχαήλ, στην αναμέτρηση με την Λαμία αποχώρησαν τραυματίες και ο τεχνικός της ομάδας θέλει να τους ξεκουράσει. Έτσι, στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψει ο Νικολιάς, παρότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

 

Αφήστε μια απάντηση