Νέα ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ούτε σε αυτήν την αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει την νίκη. Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, η ομάδα των Ιωαννίνων ήρθε 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει επτά σερί αναμετρήσεις χωρίς να γευτεί την χαρά της νίκης. Έτσι, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρίσκεται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες στοίχημα πως κοιτούσαν κυρίως την αμυντική τους λειτουργία, με συνέπεια να μην γίνονται αρκετές φάσεις προς τις δύο εστίες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε απειλητικός στο 5ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Μανθάτη, ο Κόντε πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Αθανασιάδης, απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 15ο λεπτό, το σουτ του Μανιά πέρασε δίπλα από την εστία του Γιαννίκογλου. Στο 28ο λεπτό, μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Αστέρα, η μπάλα έφτασε στον Γιαννούλη, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Με το σκορ στο 0-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να ανοίξουν τα σκορ. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε από πλευράς Αστέρα Τρίπολης. Στο 53ο λεπτό, μετά από σέντρα, από δεξιά του Ιγκόρ, η μπάλα έφτασε στον Μουνάφο, ο οποίος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Γιαννίκογλου. Στο 61ο λεπτό, το σουτ του Τσιλιανίδη, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Γιαννίκογλου. Στο 72ο λεπτό, το σουτ του Μανθάτη, έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασιάδης. Στο 84ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Κόντε, ο οποίος έκανε το σουτ, χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Αστέρα. Στο 88ο λεπτό, ο Αθανασιάδης έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Σολτάνι. Στο 91ο λεπτό, ο Σελίν πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του ΠΑΣ.

Γιάννης Πετράκης: “Πάντα μετά την διακοπή χάνεται ο ρυθμός”

Σε δηλώσεις που έκανε, μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως πάντα μετά από οποιαδήποτε διακοπή κάθε ομάδα χάνει τον ρυθμό που είχε πριν από αυτή. Είπε, επίσης, ότι η ομάδα του αντιμετώπισε μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά ανεβασμένη. Τέλος, θεωρεί, πως το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες, καθώς χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Την Τετάρτη με Λεβαδειακό

Πλέον, στα Γιάννινα κοιτάζουν την αναμέτρηση που ακολουθεί εναντίον του Λεβαδειακού για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15. Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, ο ΠΑΣ είχε γνωρίσει την ήττα εκτός έδρας με 1-0. Η ομάδα των Ιωαννίνων θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση για να είναι αυτή που θα περάσει στην φάση των “8” του Κυπέλλου.

Αφήστε μια απάντηση