ΠΑΣ Γιάννινα: Παιχνίδι ακατάλληλο για… καρδιακούς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής, ήρθε ισόπαλος με τον Ατρόμητο με σκορ 2-2. Παρότι μέχρι το 87ο λεπτό, η ομάδα των Ιωαννίνων βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-1, κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα, ωστόσο στα τελευταία λεπτά δέχθηκε την ισοφάριση. Σκόρερ για τον ΠΑΣ ήταν οι Κόντε και Μπετρά. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Χωρίς σκορ το πρώτο ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 11ο λεπτό ο Αποστολόπουλος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 21ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντε “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη. Στο 42΄ ο Μιχαήλ έκανε γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Ατρομήτου. Στο 43ο λεπτό μετά από γύρισμα του Γιαννούλη, ο Ντάουντα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Γιαννίκογλου. Ένα λεπτό μετά, το σουτ του Κόντε πέρασε δίπλα από την εστία του Γιαννιώτη.

Ροντέο στην επανάληψη

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος. Στο 46ο λεπτό, ο Ντιγκινί προσπάθησε να περάσει τον Γιαννίκογλου, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 53΄ το σουτ του Βιδάλ πέρασε πάνω από την εστία του Ατρομήτου. Στο 60ο  λεπτό, ο Γιαννιώτης μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε ο Κόντε. Στο 66ο λεπτό, ο Ντάουντα βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή του ΠΑΣ, αλλά το σουτ του κατέληξε πάνω από την εστία του Γιαννίκογλου. Στο 69΄ μετά από φάση διαρκείας, ο Τζημόπουλος ανέτρεψε τον Μπουσουλάτζιτς και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Ντάουντα και σημείωσε το 0-1. Στο 78ο λεπτό, ο Γιαννίκογλου απομάκρυνε το σουτ του Βασιλακάκη. Στο 87΄ ο Χαλκιαδάκης βρήκε υπέροχα τον Κόντε και αυτός με σουτ έκανε το 1-1. Στο 89ο λεπτό ο Σολτάνι έκανε το σουτ, ο Γιαννιώτης απέκρουσε, ο Μπετρά πήρε το ριμπάουντ και από κοντά σημείωσε το 2-1. Στο 91΄ ο Μπουσουλάτζιτς εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Γιαννίκογλου, γύρισε στον Καρασαλίδη και αυτός σε κενή εστία σημείωσε το 2-2.

Γιάννης Πετράκης: “Μας αφήνει πικρία το ματς”

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του, όταν η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Παράλληλα όμως, το τελικό αποτέλεσμα άφησε μία πικρία, τόσο στον ίδιο, όσο και στους παίκτες του καθώς ισοφαρίστηκαν στην τελευταία φάση.

Την Πέμπτη με Λάρισα

Πλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση που ακολουθεί, εντός έδρας, με την Λάρισα. Το ματς αποτελεί τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει όλους του παίκτες κανονικά στη διάθεσή του. Παράλληλα, στοιχηματίζουμε πως θα προβεί σε ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Αφήστε μια απάντηση