Λύγισε στην παράταση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήθηκε από την Λάρισα στην ρεβάνς των δύο ομάδων για την φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα των Ιωαννίνων αν και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα ( 1-2 ), “λύγισε” στην παράταση και εν τέλει γνώρισε την ήττα με 3-2, με συνέπεια να μείνει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ για τον ΠΑΣ ήταν ο Κόντε, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά έφερε τούμπα την αναμέτρηση

Στην πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό, μετά από φάουλ του Γουάλας, ο Μπέριος δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα, αυτή κατέληξε στον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έκανε παράλληλη σέντρα και ο Κρίζμαν από κοντά σημείωσε το 1-0. Ωστόσο, στο 22ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα αντέδρασε. Η ομάδα των Ιωαννίνων κέρδισε ένα φάουλ μακριά από την περιοχή της Λάρισας, ο Κόντε το εκτέλεσε απευθείας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ κάνοντας το 1-1. Στο 42ο λεπτό το σουτ που επιχείρησε ο Μανθάτης πέρασε πάνω από την εστία του Μπόζοβιτς. Με το σκορ στο 1-1 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 64ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Κόντε, η μπάλα έφτασε στον Μανθάτη αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος πέρασε πάνω από την εστία της ΑΕΛ. Στο 77ο λεπτό, ο Γουάλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Περιστερίδη. Στο 82ο λεπτό, ο Κόντε με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 1-2. Στο 88ο λεπτό, ο Κόντε βρέθηκε απέναντι από τον Μπόζοβιτς αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Μπόζοβιτς. Με το σκορ στο 1-2 το παιχνίδι τελείωσε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Στην πρώτη φάση της παράτασης, η Λάρισα κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 99ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Λεοζίνιο, ο Μασούρας με σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 2-2. Στο 107΄ ο Τζημόπουλος ανέτρεψε τον Κρίζμαν και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φατιόν και πέτυχε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Γιάννης Πετράκης: “Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι”

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε ότι είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος διότι η ομάδα του δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θεωρεί ότι, ο ΠΑΣ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα στο τέλος να ισχύσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό το Σάββατο

Πλέον, στον ΠΑΣ Γιάννινα αφήνουν πίσω την αναμέτρηση με την Λάρισα και επικεντρώνονται στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, εντός έδρας. Η αναμέτρηση θα γίνει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης την 19:30. Διαιτητής του ματς ορίστηκε να είναι ο κύριος Σιδηρόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση