ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός Σολτάνι, Μπουκουβάλας και Σκόνδρας με Λεβαδειακό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στους “Ζωσιμάδες” τον Λεβαδειακό, στην αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης την 15:00 ώρα Ελλάδας. Η ΕΠΟ όρισε τον κύριο Κουμπαράκη, από τον σύνδεσμο Θράκης, να διευθύνει το παιχνίδι. Ο κύριος Κουμπαράκης θα έχει βοηθούς τον Ευθυμιάδη, από τον σύνδεσμο Πιερίας, και τον Χατζηνάκο του συνδέσμου Δράμας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από 22 αγωνιστικές, βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς. Η ομάδα των Ιωαννίνων το τελευταίο διάστημα θα στοιχηματίζαμε πως πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, καθώς μετράει δύο διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά. Την περασμένη αγωνιστική, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” επικράτησε εκτός έδρας του Πλατανιά με 0-3, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόντε.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς. Την αγωνιστική που μας πέρασε, η ομάδα της Βοιωτίας ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-2.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, για την αναμέτρηση του Σαββάτου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σολτάνι, Σκόνδρα και Μπουκουβάλα.

Όσον αφορά του Καρίμ Σολτάνι και Αποστόλη Σκόνδρα, οι δύο παίκτες παραμένουν τραυματίες και δεν θα βρεθούν στην αποστολή της ομάδας. Ωστόσο, η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και θα μπουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης από την ερχόμενη εβδομάδα.

Επίσης, τιμωρημένος για το ματς με τον Λεβαδειακό είναι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας. Ο 30χρονος αμυντικός είχε συμπληρώσει κάρτες και στην αναμέτρηση που ακολουθεί θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Από την άλλη, ο κύριος Πετράκης θα έχει κανονικά στη διάθεσή του, τον Θεμιστοκλή Τζημόπουλο. Ο έμπειρος αμυντικός είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Πλατανιά, ωστόσο το πρόβλημά του δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Για το ματς αυτό, η διοίκηση του ΠΑΣ έβαλε γενική είσοδο 10 ευρώ.

Best goal ο Κόντε

Το δεύτερο τέρμα που σημείωσε ο Πέδρο Κόντε στο ματς με τον Πλατανιά ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 22ης αγωνιστικής.

Το τέρμα του Ισπανού συγκέντρωσε το 24,21% των ψήφων, αφήνοντας δεύτερο το τέρμα του Μπακασέτα και τρίτο αυτό του Λουντ.

Αφήστε μια απάντηση