Επιστρέφουν Τζημόπουλος και Σολτάνι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι θα στοιχημάτιζε κανείς πως είναι κομβικό για την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς μόνο με νίκη θα συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 12 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Ο κύριος Παπαδόπουλος, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, ορίστηκε από την ΕΠΟ να διευθύνει το ματς. Ο κύριος Παπαδόπουλος θα έχει βοηθούς τον Δημητριάδη, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, και τον Κελάζογλου από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής.

Μετά από 24 αγωνιστικές, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από την πέμπτη θέση που οδηγεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την αγωνιστική που μας πέρασε, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με τη Κέρκυρα με σκορ 1-1.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας Σμύρνης,μετά το πέρας της 24ης αγωνιστικής, βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική, η νεοφώτιστη ομάδα νίκησε εντός έδρας τον Παναιτωλικό με σκορ 2-0.

Για την αναμέτρηση της Δευτέρα, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, θα έχει στη διάθεσή του κανονικά τους Θεμιστοκλή Τζημόπουλο και Καρίμ Σολτάνι.

Όσον αφορά τον Θεμιστοκλή Τζημόπουλο, ο έμπειρος αμυντικός δεν αγωνίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του, με την Κέρκυρα, λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, ο Τζημόπουλος από την Τετάρτη 7 Μαρτίου ανέβασε στροφές και γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο 32χρονος αμυντικός θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας και αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα.

Επίσης, ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Καρίμ Σολτάνι. Ο 33χρονος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και από την Τετάρτη συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Σολτάνι θα βοηθήσει την ομάδα του στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του κυρίου Πετράκη.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τετάρτης, ο Μπετρά χτύπησε στο κεφάλι του. Ωστόσο, η κατάσταση του παίκτη δεν εμπνέει ανησυχία και ο Γάλλος επιθετικός θα δώσει κανονικά το “παρών” στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Τέλος, το βραβείο του για το κορυφαίο γκολ της περασμένης αγωνιστικής παρέλαβε ο Απόστολος Σκόνδρας. Το εκπληκτικό τακουνάκι του αμυντικού του ΠΑΣ συγκέντρωσε το 45,03% των ψήφων και αναδείχθηκε ως το καλύτερο της 24ης αγωνιστικής.

Δείτε τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής και φυσικά το κορυφαίο του Απόστολου Σκόνδρα

Αφήστε μια απάντηση