ΠΑΣ Γιάννινα: Απών από την προπόνηση οι Κόντε και Σολτάνι

Την αγωνιστική που μας πέρασε, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει στους “Ζωσιμάδες” τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, η αναμέτρηση των δύο ομάδων αναβλήθηκε λόγω της ανακοίνωσης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος της Super League, μετά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, έδωσε μία μέρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι παίκτες της ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις, την Τετάρτη 14 Μαρτίου. Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Έλληνας προπονητής εστίασε σε ασκήσεις που αφορούν την αμυντική υποομαδική τακτική, στη συνέχεια οι παίκτες του πραγματοποίησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο διπλό, στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική λειτουργία.

Ο κύριος Πετράκης είδε τον Πέδρο Κόντε και τον Καρίμ Σολτάνι να μην παίρνουν μέρος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όσον αφορά τον Πέδρο Κόντε, ο Ισπανός επιθετικός αισθάνεται αρκετά κουρασμένος και νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι από τα συνεχόμενα ματς της ομάδας του, καθώς αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της αρχικής ενδεκάδας και τον κύριο λόγο που ο ΠΑΣ βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Για τον λόγο αυτό, ο Κόντε ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Ο 29χρονος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας από την Παρασκευή.

Επίσης, ο Καρίμ Σολτάνι συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του. Για τον λόγο αυτό, ο Σολτάνι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Ο κύριος Πετράκης, δεν θέλει οι δύο ποδοσφαιριστές να βιαστούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας, και να γυρίσουν σε αυτές μόνο όταν αισθανθούν ότι είναι 100% έτοιμοι, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο διάστημα δεν έχει κάποιο επίσημο παιχνίδι.

Λόγω της επ’ αόριστον διακοπής του πρωταθλήματος και για να μην χάσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των αγωνιστικό τους ρυθμό, ο ΠΑΣ Γιάννινα προγραμμάτισε φιλική αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Το φιλικό ματς των δύο ομάδων θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Μαρτίου με ώρα έναρξης την 16:30 ώρα Ελλάδας. Η αναμέτρηση θα γίνει στους “Ζωσιμάδες” χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Αφήστε μια απάντηση