Με έναν απόντα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει, καθώς μετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, με εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό, αποφάσισαν την επανεκκίνησή του.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς. Βέβαια, η ομάδα των Ιωαννίνων έχει έναν αγώνα λιγότερο, καθώς εκκρεμεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία είχε αναβληθεί μετά την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Απριλίου.

Από την άλλη, μετά από 25 αγωνιστικές, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς. Την αγωνιστική, πριν την επ’ αόριστον διακοπή, η ομάδα του Αγρινίου είχε γνωρίσει την ήττα, εκτός έδρας, από την Ξάνθη με σκορ 1-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη αναμέτρηση, με τον επιθετικό της ομάδας, Καρίμ Σολτάνι, να μην συμμετέχει στην τελευταία προπόνηση που διεξήχθη την Πέμπτη 29 Μαρτίου. Ο Αλγερινός επιθετικός πήρε σχετική άδεια από τον προπονητή του ΠΑΣ, Γιάννη Πετράκη, προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους. Η συμμετοχή του Σολτάνι στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.

Στην προπόνηση της Πέμπτη, ο κύριος Πετράκης εστίασε σε ασκήσεις που αφορούν το επιθετικό κομμάτι. Το “παρών” έδωσαν οι διεθνείς του ΠΑΣ, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας. Ο λόγος για τους Τζημόπουλο, Λίλα και Μανθάτη. Και οι τρεις παίκτες υπολογίζονται κανονικά για το σαββατιάτικο ματς.

Αντίθετα, για το ματς με τον Παναιτωλικό, ο κύριος Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Καρανίκα, καθώς ο δεξιός αμυντικός της ομάδας είναι τιμωρημένος.

Τέλος, η διοίκηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” ήρθε σε επαφή με τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του. Ο Αποστολόπουλος έμεινε αρκετά ικανοποιημένος με το συμβόλαιο που του προσέφερε η διοίκηση και στοιχηματίζουμε πως  θα μείνει στον ΠΑΣ και την νέα σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση