ΠΑΣ Γιάννινα: Ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε στους “Ζωσιμάδες” την Λάρισα, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Η αναμέτρηση στοιχηματίζουμε πως θα ξεχαστεί γρήγορα από τους οπαδούς και των δύο ομάδων, καθώς ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0

Το ματς ήταν σχετικά “αδιάφορο”, τόσο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και για την Λάρισα, αφού οι δύο ομάδες δεν διεκδικούν, πλέον, κάτι στο φετινό πρωτάθλημα. Πάντως, η ομάδα των Ιωαννίνων έμεινε για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη. Η ολοκλήρωση αυτής της αγωνιστικής βρήκε τον “Άγιαξ της Ηπείρου” στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Μπουκουβάλα, Λίλα, Τζημόπουλο, Σκόνδρα, Κόντε, Βιντάλ, Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Νικολιά και Μανθάτη. Στο δεύτερο ημίχρονο, στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Χέλκβιστ, στη θέση του Βιντάλ, ο Γιάκος αντί του Λίλα, και ο Χαλκιαδάκης στη θέση του Μανθάτη.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε 6ο λεπτό από πλευράς Λάρισας, με τον Ντέλετιτς να κάνει το σουτ και τον Βελλίδη να μπλοκάρει την μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα, το σουτ του Νικολιά πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 12ο λεπτό, ο Τσικάρσκι γύρισε στον Νικολιά, ο οποίος έκανε το σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Λάρισας, αλλά ο Θεοδωρόπουλος ενστικτωδώς το απομάκρυνε. Στο 39ο λεπτό, ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε εύκολα το αδύναμο σουτ του Κόντε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για την επίτευξη κάποιου τέρματος. Έτσι, η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης σημειώθηκε στο 82ο λεπτό, όταν ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ, το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Βελλίδη. Στο 86ο λεπτό, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Λάρισας. Στο 87ο λεπτό, ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Νικολιά. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κόντε μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή της Λάρισας, έκανε σέντρα σουτ, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων την απομάκρυνε.

Αφήστε μια απάντηση