Εξακολουθεί να παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Σολτάνι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 29 Απριλίου και θα ξεκινήσει, όπως και τα υπόλοιπα, στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το πέρας της 28ης αγωνιστικής βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς. Η ομάδα των Ιωαννίνων είναι σχετικά “αδιάφορη”, καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, ενώ παράλληλα είναι αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου”, την αγωνιστική που μας πέρασε ήρθε ισόπαλος εντός έδρας με την Λάρισα με σκορ 0-0.

Από την άλλη, η Λαμία βρίσκεται στην δέκατη τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Η νεοφώτιστη ομάδα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό, στους δύο αγώνες που απομένουν, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην SuperLeague. Την περασμένη αγωνιστική, η Λαμία γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-0. Τον συγκεκριμένο αγώνα τον ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ασίγκμπα.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, αντιμετωπίζει ελάχιστα προβλήματα τραυματισμών. Ένα από αυτά αφορά τον Καρίμ Σολτάνι. Ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του. Εξαιτίας αυτού του προβλήματος, ο Σολτάνι δεν αγωνίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του με την Λάρισα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ματς που ακολουθεί με την Λαμία, στοίχημα πως θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Επίσης, ο κύριος Πετράκης δεν υπολογίζει στον Αποστολόπουλο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα των Ιωαννίνων και το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν.

Ξεκίνησε η μεταγραφολογία, ανανεώνει ο Γιαννίκογλου

Κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Μάκης Γιαννίκογλου. Το συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα με την ομάδα των Ιωαννίνων ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Η διοίκηση της ομάδας είναι αρκετά ικανοποιημένη από την συνολική παρουσία του Γιαννίκογλου και αναμένεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα του προτείνει νέο μονοετές συμβόλαιο. Ο Γιαννίκογλου είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει ήδη η μεταγραφολογία ενόψει του καλοκαιριού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΑΣ εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Παμλίδη και του Παναγιώτη Τριάδη.

Ο Παμλίδης την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Κέρκυρα, ωστόσο το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο Παμλίδης είναι 25 ετών και τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετράει τρία τέρματα και δύο ασίστ, σε 23 συμμετοχές.

Ο Τριάδης τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζεται στην Ξάνθη. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Ο ΠΑΣ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι αρκετά κοντά στην απόκτησή του.

Αφήστε μια απάντηση