Ήττα στην Λαμία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε την Λαμία στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Παρότι η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν σχετικά αδιάφορη, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτεί. Αυτό είχε σαν συνέπεια, ο ΠΑΣ να γνωρίσει την ήττα από την Λαμία, η οποία “καιγόταν” περισσότερο για τους τρεις βαθμούς, με σκορ 2-1. Σκόρερ για τον “Άγιαξ της Ηπείρου” ήταν ο Χαλκιαδάκης. Η ολοκλήρωση της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, βρήκε τον ΠΑΣ στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.

Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βελλίδη, Μιχαήλ, Σκόνδρα, Λίλα, Μπουκουβάλα, Χέλκβιστ, Νικολιά, Κόντε, Καρανίκα, Τζημόπουλο και Βιντάλ. Στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Χαλκιαδάκης στη θέση του Χέλκβιστ, ο Μανθάτης σε αυτή του Βιντάλ και ο Αποστολόπουλος αντί του Νικολιά.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 4ο λεπτό από πλευράς Λαμίας, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτι πέρασε πάνω από την εστία του Βελλίδη. Στο 31ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε ο Κόντε. Τρία λεπτά αργότερα, το σουτ του Καρανίκα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 38ο λεπτό, ο Νικολιάς με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Στο 45ο λεπτό, ο Πίτι μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” του Βελλίδη, σημειώνοντας το 1-0, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στοίχημα πως προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Καρανίκα, ο Λίλα με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία της Λαμίας. Ένα λεπτό αργότερα, ο Τσούκαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λίλα, μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ, έκανε το σουτ, το οποίο όμως δεν ανυσήχησε τον Βελλίδη και πέρασε άουτ. Στο 50ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Κόντε. Στο 56ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Καρανίκα, ο Λίλα πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι της Λαμίας και στη συνέχεια πέρασε άουτ. Στο 62ο λεπτό, μετά από φάουλ του Πίτι, ο Όμο με προβολή σημείωσε το 2-0. Στο 76ο λεπτό, ο Κόντε έδωσε στον Χαλκιαδάκη, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή της Λαμίας μείωσε σε 2-1. Στο 88ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Καρανίκα.

Αφήστε μια απάντηση