ΠΑΣ Γιάννινα: Κάτοικος Ιωαννίνων μέχρι το 2020 θα παραμείνει ο Τζημόπουλος

Το σίριαλ με την ανανέωση του Θεμιστοκλή Τζημόπουλου είχε αίσιο τέλος στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς την Τετάρτη, 2 Μαΐου, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος αρχικά στοιχηματίζουμε πως φαινόταν διστακτικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χρηστοβασίλη, οι δύο άντρες έδωσαν τελικά τα χέρια.

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τζημόπουλος θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και εν τέλει ο παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Ιωαννίνων για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Τζημόπουλος είναι 33 ετών και αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα από την σεζόν 2010 – 2011. Με την φανέλα των Ιωαννίνων έχει συμμετάσχει γενικά σε 192 αναμετρήσεις και έχει πετύχει και 15 τέρματα. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της ομάδας. Επίσης, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας, με την οποία έχει καταγράψει 14 συμμετοχές και έχει πετύχει και ένα τέρμα.

Μετά την γνωστοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζημόπουλου, ο 33χρονος αμυντικός με δηλώσεις που έκανε ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΣ. Ακόμη, ευχαρίστησε και τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος τον έχει εξελίξει τόσο σαν αθλητή, όσο και σαν άνθρωπο, από το διάστημα που συνεργάζονται. Τέλος, τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου ο ΠΑΣ να αγωνιστεί ξανά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για την ανανέωση του Τζημόπουλου

Χωρίς προβλήματα υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στους “Ζωσιμάδες”, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Μαΐου και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να “χαιρετήσει” το τρέχων πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι, καθώς βρίσκεται αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν. Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς και την αγωνιστική που μας πέρασε είχε γνωρίσει την ήττα εκτός έδρας από την Λαμία με σκορ 2-1.

Για την αναμέτρηση της Κυριακής, ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει κανονικά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Μάλιστα, αναμένεται να μην προβεί σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, αρχικά οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης και στη συνέχει ασκήσεις σε περιορισμένο χώρο. Έπειτα, ο κύριος Πετράκης τους χώρισε σε υποομάδες και συμμετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας. Η προπόνηση του ΠΑΣ ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο “διπλό”.

Αφήστε μια απάντηση