ΠΑΣ Γιάννινα: Φήμες για Γκάντσεφ και Σέργκιτσουκ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει αρκετά δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει αποκτήσει ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” στοιχηματίζουμε πως θέλει να κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική την ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δύο από τους παίκτες που αναμένεται να απασχολήσουν το ερχόμενο διάστημα την διοίκηση του συλλόγου είναι οι Βλαντιμίρ Γκάντσεφ και Μικαΐλο Σέργκιτσουκ.

Όσον αφορά τον Βλαντιμίρ Γκάντσεφ, ο ποδοσφαιριστής είναι 31 ετών, κατάγεται από την Βουλγαρία και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό. Έπειτα, επέστρεψε στη πατρίδα του για λογαριασμό της Λέφσκι Σόφιας, στην οποία παρέμεινε για οχτώ χρόνια. Με τον σύλλογο της Βουλγαρίας μέτρησε συνολικά 197 συμμετοχές και πέτυχε 25 τέρματα. Στη συνέχεια, μεταγράφηκε στη Κόβεντρι, η οποία τότε αγωνιζόταν στη τρίτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ανόρθωσης, με την οποία σε 24 εμφανίσεις πέτυχε ένα τέρμα. Το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο ίδιος θα παραμείνει ελεύθερος.

Με βάση τα δημοσιεύματα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταθέσει ήδη πρόταση συνεργασίας στον Γκάντσεφ και απομένει να δούμε αν ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Από την άλλη, ο Μικαΐλο Σέργκιτσουκ είναι 26 ετών και κατάγεται από την Ουκρανία. Αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός επιθετικός, ωστόσο μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο 26χρονος άσος αγωνίζεται στην Βόρσκλα, ομάδα της πατρίδας του. Στο παρελθόν, έχει περάσει από την Καρπάτι και την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Ωστόσο, το συμβόλαιό του με την Βόρσκλα ολοκληρώνεται το ερχόμενο διάστημα. Σε δηλώσεις που έκανε πριν λίγες ημέρες, τόνισε ότι έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο το πρώτο του μέλημα είναι να συζητήσει με τη διοίκηση του ουκρανικού συλλόγου για μία πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πάντως, οι ιθύνοντες του ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσαν κατηγορηματικά ότι η ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στον Σέργκιτσουκ και τόνισαν ότι δεν έχουν ασχοληθεί καν με την περίπτωσή του.

Αφήστε μια απάντηση