ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζονται τα σενάρια γύρω από τον Κόντε

Το μέλλον του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει αβέβαιο. Μπορεί αυτή τη στιγμή, ο παίκτης να παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και να βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή, Γιάννη Πετράκη, ωστόσο στοιχηματίζουμε πως κανένας ακόμα δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον.

Πριν περίπου ένα μήνα πρόταση για την απόκτησή του είχαν καταθέσει ομάδες από την Σαουδική Αραβία. Μάλιστα είχαν έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας, στην οποία φαίνεται πως είχαν δώσει περισσότερα λεφτά από ποσό του υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Όμως για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστή η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Τις τελευταίες ημέρες την περίπτωσή του εξετάζει ο Ερυθρός Αστέρας. Ο σύλλογος από την Σερβία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού όσο πιο άμεσα γίνεται. Ο Πέδρο Κόντε βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας και για τον λόγο αυτό ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις μαζί του. Κατέθεσαν πρόταση και ζήτησαν από τον 30χρονο επιθετικό να απαντήσει σε αυτήν το γρηγορότερο δυνατόν. Ωστόσο ο Ισπανός δεν έχει απαντήσει ακόμα και το φλερτ από ότι φαίνεται δεν θα καταλήξει σε γάμο.

Πριν λίγες ημέρες, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξε και ένας άλλος σύλλογος, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εν λόγω ομάδα φαίνεται πως προσφέρει στον ΠΑΣ ποσό μεγαλύτερο από αυτό που δίνει ο Ερυθρός Αστέρας. Βάση αυτών, αυτή η πρόταση είναι περίπου 100.000 ευρώ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη των Σέρβων.

Ωστόσο αυτός που θα αποφασίσει θα είναι ο Κόντε. Ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να μπει ξανά στην υπόθεση διεκδίκησής του και σε μία προσπάθεια να τον πείσει να υπογράψει σε αυτόν θα του προσφέρει αρκετά μπόνους.

Εξελίξεις θα υπάρξουν το ερχόμενο διάστημα αλλά όπως όλα δείχνουν ο πολυτιμότερος παίκτης των Ιωαννίνων την περασμένη χρονιά σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Αλλαγή στο φιλικό με τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε προγραμματίσει να δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Η πρώτη θα γινόταν στο Αγρίνιο και η δεύτερη στα Γιάννινα.

Όμως η σειρά τον αγώνων άλλαξε. Με ανακοίνωσή του ο “Άγιαξ της Ηπείρου” γνωστοποίησε ότι το πρώτο ματς θα λάβει χώρα στους “Ζωσιμάδες” και θα γίνει το Σάββατο 4 Αυγούστου.

Το δεύτερο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο στις 8 του ίδιου μήνα και θα ξεκινήσει στις 18:30 ώρα Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση