Απέκτησε Μυστακίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα ο Γιάννης Μυστακίδης. Η ομάδα των Ιωαννίνων μα ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος θα αγωνιστεί τη τρέχουσα σεζόν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Πάντως στο συμβόλαιό που υπέγραψε δεν μπήκε οψιόν αγοράς.

Ο Μυστακίδης είναι 23 ετών και στο παρελθόν εκτός από τον ΠΑΟΚ, έχει φορέσει τη φανέλα του Πιερικού και του Παναθηναϊκού, στον οποίον αγωνιζόταν το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ξανά υπό τη μορφή δανεισμού.

Κατά την παρουσίασή του, ο νέος επιθετικός του “Άγιαξ της Ηπείρου” εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παίξει τη νέα χρονιά για λογαριασμό του ΠΑΣ. Όπως τόνισε τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη. Θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να προσφέρει τα μέγιστα προκειμένου ο νέος του σύλλογος να πετύχει τους στόχους του. Τέλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος για την υποδοχή που του επιφύλασσαν.

Το νέο απόκτημα επέλεξε να φοράει τη φανέλα με τον αριθμό “27”.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ για την απόκτηση του Γιάννη Μυστακίδη

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ΑΕΚ

Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει. Για την 1η αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο ματς. Ο τεχνικός της συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και άπαντες θα είναι κανονικά στη διάθεσή του. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν κανονικά τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι Μιχαήλ και Μυστακίδης. Ωστόσο αμφότεροι στοιχηματίζουμε πως δύσκολα θα βρεθούν στην αποστολή μιας και ο κύριος Πετράκης θέλει να τους εντάξει σταδιακά στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας.

Στον “Άγιαξ της Ηπείρου” γνωρίζουν τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τον αγώνα με την ΑΕΚ και ο Έλληνας κόουτς προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα  3–5 –2, καθώς θέλει να έχει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και να μην δεχθεί αρκετές ευκαιρίες.

Αφήστε μια απάντηση