Βαριά ήττα στο “Καραϊσκάκης” για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αγνώριστος σε ακόμα ένα παιχνίδι στοίχημα πως εμφανίστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις καθώς αυτή τη φορά για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με σκορ 5-0.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να μπει στο ρυθμό του ματς με συνέπεια να ηττηθεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με κάτω τα χέρια (στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από την ΑΕΚ) .

Ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, είδε τους παίκτες του να μην μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται διαρκώς στην άμυνά τους και να μην μπορούν να γίνουν απειλητική. Ο ΠΑΣ έκανε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 75ο λεπτό, με το σκορ στο 3-0, όταν το σουτ του Μυστακίδη κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ο κύριος Πετράκης άλλαξε το σύστημα σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική και παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 18ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Μπουχαλάκη, ο Γκερέρο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 33ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Καμαρά, ο Ομάρ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του Βελλίδη και με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στο 38΄ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη πέρασε δίπλα από την εστία του ΠΑΣ. Στο 39ο λεπτό, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Τζημόπουλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φορτούνης, ο οποίος πέτυχε το 2-0. Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στις αρχές της επανάληψης, συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό, ο Ποντένσε έβγαλε τη σέντρα, ο Φετφατζίδης σε κενή εστία έκανε το σουτ αλλά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι. Στο 55ο λεπτό, μετά από σέντρα του Φορτούνη, η μπάλα έφτασε στον Ποντένσε, ο οποίος έμεινε αφύλαχτος και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 59ο λεπτό, ο Βελλίδης με υπερένταση έβγαλε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκερέρο. Στο 70ο λεπτό, ο Νικολιάς από πλάγια έκανε το σουτ αλλά ο Γιαννιώτης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 75ο λεπτό, ο Μυστακίδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μιράντα και κατέληξε στο δοκάρι του Ολυμπιακού. Στο 90ο λεπτό, ο Γκερέρο πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έφτασε απέναντι από τον Βελλίδη και με σουτ σημείωσε το 4-0. Στο 92ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ομάρ, η άμυνα του ΠΑΣ κοιμήθηκε, ο Μεριά βρέθηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκαν οι Βελλίδης, Μιχαήλ, Κάστρο, Κακούμπα, Τζημόπουλος, Λίλα ( 78΄ Σιόντης ), Νικολιάς ( 74΄ Βιντάλ ), Κούζικ, Αποστολόπουλος, Κρίζμαν και Ξύδας ( 34΄ Μυστακίδης ).

Στον ΠΑΣ είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν αρκετά στη διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου να αναστρέψουν την εικόνα τους.

Αφήστε μια απάντηση