Πήρε φόρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Άρη στους “Ζωσιμάδες” στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” συνεχίζει την αγωνιστική του άνοδο καθώς επικράτησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Μετά την νίκη του επί του Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή τη φορά νίκησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε έπειτα από αυτογκόλ του Δεληζήση.

Η ομάδα των Ιωαννίνων στοίχημα πως ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έπαιξε πάρα πολύ καλά στην κόντρα και απειλήθηκε ελάχιστα από τον αντίπαλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας ήταν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Λεό, ο οποίος δείχνει με τις εμφανίσεις του να κερδίζει μία θέση στη βασική ενδεκάδα.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 19ο λεπτό όταν το σουτ του Μυστακίδη πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 29ο λεπτό το σουτ του Γκαρσία έξω από την περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Η φάση ξεκίνησε έπειτα από λάθος του Μιχαήλ. Στο 29΄ ο Λεό με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Βιντάλ αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Κουέστα με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 31΄ ο Βελλίδης απέκρουσε το σουτ του Κολάσο. Στο 39ο λεπτό, έπειτα από αντεπίθεση του ΠΑΣ, η μπάλα έφτασε στον Νικολιά αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Κουέστα το μπλόκαρε. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην πρώτη ευκαιρία της επανάληψης ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Άρη, η μπάλα έφτασε στον Λεό, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Δεληζήση και κατέληξε στο βάθος της εστίας με τον “Άγιαξ της Ηπείρου” να πετυχαίνει το 1-0. Στο 83΄ η κεφαλιά του Κρίζμαν πέρασε άουτ. Στο 86΄ ο Βελλίδης απέκρουσε το σουτ του Γκάμα. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, η προβολή του Δεληζήση πέρασε άουτ.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Βελλίδη, Μπουκουβάλα, Τζημόπουλο, Τσικάρσκι, Μυστακίδη ( 63΄ Κρίζμαν ), Μιχαήλ, Σκόνδρα, Λεό ( 75΄ Αθανασιάδη ), Βιντάλ ( 89΄ Σιόντη ), Λίλα και Νικολιά.

Πρεμιέρα με Ατρόμητο

Πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο εκτός έδρας για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο κύριος Πετράκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αφενός για να τους έχει ανά πάσα στιγμή έτοιμους και αφετέρου να ξεκουράσει τους “βασικούς”.

Το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιήσει ο Αθανασιάδης, ενώ σε αυτή θα επιστρέψει ο Κούζικ.

Αφήστε μια απάντηση