Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα των Ιωαννίνων βρέθηκε μπροστά στο σκορ, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και γνώρισε την ήττα με 2-1. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Κρίζμαν.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 23ο λεπτό η κυριαρχία τους να ανταμείβεται λόγω του γκολ του Κρίζμαν. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν η ίδια. Έδωσαν αρκετά μέτρα στον αντίπαλο, κλείστηκαν στην άμυνά τους, δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους με αποτέλεσμα το σκορ να ανατραπεί.

Πέρα της ήττας, ο κύριος Πετράκης είδε τον Λέο να υποτροπιάζει στη θλάση που αντιμετώπιζε και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω ότι ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει από το ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 3ο λεπτό όταν το σουτ του Κουρμπέλη πέρασε άουτ. Στο 24ο λεπτό, ο Κρίζμαν αφού πρώτα βγήκε νικητής από τις μάχες που έδωσε με Μαυρομάτη, Διούδη και Ινσούα, στη συνέχεια με προβολή σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το 0-1. Στο 33ο λεπτό, ο Κουρμπέλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λόγω φάουλ στον Βελλίδη. Στο 43ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί, ο Χατζηγιοβάνης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Με το σκορ αυτό τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 50ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βιντάλ, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης την απομάκρυνε. Στο 51΄ έπειτα από γύρισμα του Ινσούα, ο Δώνης μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Στο 59΄ μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί, ο Μακέντα με σουτ πέτυχε το 2-1. Στο 69΄ ο Κουρμπέλης σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε επειδή χρησιμοποίησε το χέρι του. Στο 83΄ το σουτ του Μυστακίδη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 92ο λεπτό, ο Αθανασιάδης προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του.

Ο κύριος Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Σκόνδρα ( 71΄ Κούζικ), Τσικάρσκι, Τζημόπουλο, Λέο ( 58΄ Αθανασιάδη ), Μπουκουβάλα, Κρίζμαν, Βιντάλ ( 78΄ Μυστακίδη ), Μιχαήλ, Λίλα και Νικολιά.

Αφήστε μια απάντηση