Καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Ξάνθη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, χάρη σε τέρμα του Γιάννη Μυστακίδη, στην επανάληψη κατέρρευσε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-1.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ανώτερη στο πρώτο μισό με συνέπεια να ανοίξει το σκορ στο 21ο λεπτό. Έπειτα συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους με συνέπεια να δέχονται συνεχώς επιθέσεις. Η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Για τον ΠΑΣ αποβλήθηκε ο Μιχαήλ και για τη Ξάνθη ο Τζουρίτσκοβιτς. Πάντως στον “Άγιαξ της Ηπείρου” έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του κυρίου Μανούχου, ο οποίος θεωρούν ότι υπέπεσε σε αρκετά λάθη και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την εικόνα της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 6ο λεπτό, όταν ο Μπρίτο ανατράπηκε από τον Αποστολόπουλο και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γέντρισεκ, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Βελλίδη. Στο 12ο λεπτό, μετά από φάουλ του Τζουρίτσκοβιτς, ο Γέντρισεκ έκανε το σουτ αλλά αυτό πέρασε άουτ. Στο 18ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μυστακίδη, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Ξάνθης. Στο 21ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ντόλοβατς, ο Μυστακίδης με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Στη συνέχεια δεν δημιουργήθηκε κάποια ευκαιρία και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΣ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 50ο λεπτό όταν το σουτ του Νικολιά πέρασε άουτ. Στο 64ο λεπτό μετά από σέντρα του Τζουρίτσκοβιτς, ο Μπρίτο με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 67ο λεπτό, ο Βελλίδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και παραχώρησε κόρνερ το σουτ του Κοβάτσεβιτς. Στο 77ο λεπτό μετά από γύρισμα του Μπαξεβανίδη, ο Γέντρισεκ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Τζημόπουλο, Σιόντη ( 87΄ Γιάκο ), Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Ντόλοβατς ( 85΄ Βιντάλ ), Λίλα, Αποστολόπουλο, Μυστακίδη (  66΄ Ξυδά ), Νικολιά και Αθανασιάδη.

Με αλλαγές κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τη Θύελλα Καμαρίου για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο κύριος Πετράκης στοιχηματίζουμε πως θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα καθώς θέλει να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του προκειμένου να τους έχει έτοιμους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, στο οποίο έχουν επικεντρωθεί κυρίως οι άνθρωποι του ΠΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση