Νίκησε με καρέ του Λουκίνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέθηκε στους “Ζωσιμάδες” τη Θύελλα Καμαρίου για τη 2η αγωνιστική των ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Λουκίνα, ο οποίος σημείωσε τέσσερα τέρματα, επικράτησε της Θύελλας με το ευρύ 5-0. Το άλλο τέρμα του ΠΑΣ πέτυχε το Σκόνδρας. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στο βασικό της σχήμα. Θέση στη βασική ενδεκάδα πήραν οι Νεοφύτου, Κούζικ, Παμλίδης και Ευαγγέλου. Ο κύριος Πετράκης για πρώτη φορά φέτος ξεκίνησε με σύστημα 4-4-2 σε ρόμβο.

Όσον αφορά την εικόνα της αναμέτρησης, στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα μόλις στο 1ο λεπτό, ο Βιντάλ έκανε τη σέντρα και ο Λουκίνας με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στη συνέχεια ο Λουκίνας έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Θύελλας, Τσουκαλάς, απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 11ο λεπτό ο Τσουκαλάς απομάκρυνε την κεφαλιά του Σκόνδρα. Στο 21ο λεπτό η κεφαλιά του Βιντάλ πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 31ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κούζικ, ο Τσουκαλάς έκανε λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας και ο Λουκίνας με προβολή πέτυχε το 2-0. Στο 41ο λεπτό, ο Βιντάλ έκανε το γύρισμα και ο Λουκίνας σε κενή εστία με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 50ο λεπτό, όταν ο Κάστρο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 57ο λεπτό το σουτ του Αποστολόπουλου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Θύελλας. Στο 68ο λεπτό μετά από κόρνερ του Κούζικ, ο Σκόνδρας με κεφαλιά πέτυχε το 4-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γιάκος έκανε τη σέντρα και ο Λουκίνας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Νεοφύτου, Κάστρο, Κούζικ, Βιντάλ, Παμλίδη ( 66΄ Ξύδα ), Κακούμπα, Γιάκος ( 72΄ Νάουμετς ), Ευαγγέλου, Αποστολόπουλο ( 60΄ Αθανασιάδη ), Σκόνδρα και Λουκίνα.

Με δύο απουσίες κόντρα στη Λαμία

Στον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφουν την προσοχή τους στο ματς εντός έδρας που ακολουθεί εναντίον της Λαμίας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15 ώρα Ελλάδας.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο κύριος Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κρίζμαν και Κούζικ, οι οποίοι είναι τραυματίες. Κατά τα άλλα ο Έλληνα τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο κύριος Πετράκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό του σχήμα τον Γιάννη Λουκίνα, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου και θα στοιχηματίζαμε πως θα την εξαργυρώσει.

Αφήστε μια απάντηση