Πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τη Λαμία για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις του καθώς ήρθε ισόπαλος με τη Λαμία με σκορ 0-0. Αυτός ήταν ο πέμπτος σερί αγώνας που η ομάδα των Ιωαννίνων δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο.

Ο ΠΑΣ για ακόμη ένα παιχνίδι στοίχημα πως έδειξε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη δημιουργία φάσεων και στα τελειώματα αυτών. Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να δημιουργούν ορισμένες ευκαιρίες όμως να τις πετάνε στα σκουπίδια και τελικά να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων δεν κατάφερε να πάρει τη βαθμολογική ανάσα που αναζητούσε και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα στο τέλος του ματς οι οπαδοί του “Άγιαξ της Ηπείρου” που βρέθηκαν στους “Ζωσιμάδες” αποδοκίμασαν τους παίκτες.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπερτόλιο, ο Αντέτζο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία του Βελλίδη. Στο 21ο λεπτό, ο Επστάιν τροφοδότησε τον Καραμάνο, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης με διπλή προσπάθεια το απέκρουσε. Στο 28ο λεπτό, ο Μυστακίδης με κεφαλιά βρήκε τον Αθανασιάδη, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Σαράνοβ μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 31ο λεπτό το σουτ του Λίλα πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία. Στο 40ο λεπτό μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 43ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Μυστακίδη, ο Σιόντης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 46ο λεπτό όταν το δυνατό σουτ του Επστάιν πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 79ο λεπτό το σουτ του Νικολιά πέρασε απελπιστικά άουτ. Στη συνέχεια δεν δημιουργήθηκε κάποια ευκαιρία και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Ο κύριος Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Τζημόπουλο, Λίλα, Μυστακίδη ( 62΄ Ξύδα ), Ντόλοβατς, Μιχαήλ, Σιόντη ( 70΄ Νικολιά ), Τσικάρσκι, Βιντάλ ( 26΄ Κάστρο ), Αποστολόπουλο και Αθανασιάδη.

Αφήστε μια απάντηση