Νοσοκομείο ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Λάρισα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα στο ματς με το οποίο θα ξεκινήσει η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και θα αρχίσει στις 17:15 ώρα Ελλάδας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο κύριος Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από το σύνδεσμο της Μακεδονίας. Ο Μακεδόνας ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Σίπκα από το σύνδεσμο της Σάμου και τον Πάτρα από το σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Φωτιάς από τη Πέλλα.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης έξι αγωνιστικές. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα των Ιωαννίνων ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τη Λαμία με σκορ 0-0. Έτσι ο ΠΑΣ έχει κατρακυλήσει στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, η Λάρισα την αγωνιστική που μας πέρασε ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με το Λεβαδειακό με σκορ 1-1. Η ΑΕΛ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με οκτώ πόντους.

Η αναμέτρηση που ακολουθεί στοίχημα πως είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον ΠΑΣ Γιάννινα όμως ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Πετράκης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του συνολικά επτά ποδοσφαιριστές. Από το ματς του Σαββάτου θα απουσιάσουν οι Κρίζμαν, Μυστακίδης, Νικολιάς, Λέο, Μπουκουβάλας, Κάστρο και Βιντάλ.

Όσον αφορά την κατάσταση του Σάντι Κρίζμαν, ο 29χρονος Κροάτης επιθετικός συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι του και για το λόγο αυτό συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Κρίζμαν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Επίσης ο Μιχάλης Μπουκουβάλας δεν έχει βγάλει ακόμα το νάρθηκα από το χέρι του και εξαιτίας αυτού θα απουσιάσει από ένα ακόμα ματς της ομάδας του. Ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είχε τραυματιστεί στο φιλικό του ΠΑΣ με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Ακόμη ο Βιντάλ αποχώρησε τραυματίας από την τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΣ κόντρα στη Λαμία. Ο 22χρονος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 27ο λεπτό. Στη θέση του είχε περάσει ο Κάστρο, ο οποίος αποχώρησε και αυτός τραυματίας από το εν λόγω ματς.

Επιπλέον οι Μυστακίδης και Νικολιάς δεν υπολογίζονται καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος ο Λέο συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Έτσι ο κύριος Πετράκης θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα και θα χρησιμοποιήσει μία ενδεκάδα που δεν την έχουμε δει ξανά.

Αφήστε μια απάντηση