Συνεχίζει τον αγωνιστικό του κατήφορο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Λάρισα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγωνιστικός κατήφορος του “Άγιαξ της Ηπείρου” συνεχίζεται καθώς για έκτο συνεχόμενο ματς δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αυτή τη φορά η ομάδα των Ιωαννίνων γνώρισε την ήττα με 2-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στοίχημα πως έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του κυρίου Ζαχαριάδη καθώς το πρώτο γκολ που δέχθηκε προήλθε από θέση οφσάιντ. Επίσης αυστηρή ήταν η δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Τσικάρσκι στο 49ο λεπτό.

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, δεν είχε αρκετούς παίκτες στη διάθεσή του με αποτέλεσμα να παρατάξει την ομάδα του με νέα πρόσωπα και να χρησιμοποιήσει μία ενδεκάδα που δεν έχουμε ξαναδεί.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 14ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Ντέλετιτς, η μπάλα έφτασε στον Μπαργκάν, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, η απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση του Ντέλετιτς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ. Στο 33ο λεπτό μετά από λάθος των αμυντικών του ΠΑΣ, η μπάλα έφτασε στον Νούνιτς, ο οποίος από κοντά έκανε το σουτ αλλά αυτό πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 39ο λεπτό το σουτ του Ντόλοβατς πέρασε δίπλα από την εστία της ΑΕΛ. Στο 44ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς πέρασε άουτ. Έτσι με το σκορ στο 0-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ έμεινε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας ο Βελλίδης πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε σουτ των Μιλοσάβλιεβιτς και Ζίζιτς όμως στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Γκόλια, ο οποίος από κοντά με προβολή πέτυχε το 1-0. Στο 63ο λεπτό το σουτ του Μπαργκάν πέρασε πάνω από την εστία του Βελλίδη. Στο 76ο λεπτό, ο Ντέλετιτς βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη και με δυνατό σουτ σημείωσε το τελικό 2-0.

Ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Βελλίδη, Σιόντη, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλο, Μιχαήλ, Γιάκο, Λουκίνα ( 61΄ Ξύδα ), Τζημόπουλο, Παμλίδη, Λίλα και Ντόλοβατς.

Αφήστε μια απάντηση