Μπήκαν στις προπονήσεις οι τραυματίες του ΠΑΣ Γιάννινα

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, λόγω των διεθνών αγώνων, φαίνεται πως ενήργησε θετικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας σχεδόν όλοι οι τραυματίες.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πτωτική πορεία, καθώς πραγματοποιεί άσχημες εμφανίσεις με συνέπεια τις τελευταίες έξι αγωνιστικές να μην έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Σημαντικό ρόλο στα άσχημα αποτελέσματα έπαιξαν σίγουρα οι πολλοί τραυματισμοί που επηρέασαν την ομάδα. Συγκεκριμένα, από την τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ με αντίπαλο τη Λάρισα, στην οποία οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν με 2-0, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Πετράκης δεν είχε στη διάθεσή του συνολικά εννέα παίκτες. Για το λόγο αυτό παρέταξε μία νέα ομάδα, με πολλά καινούργια πρόσωπα.

Πλέον, στην ομάδα των Ιωαννίνων είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν προς το καλύτερο την αγωνιστική τους εικόνα και να αναστρέψουν το κλίμα που επικρατεί.

Στην τελευταία προπόνηση ο κύριος Πετράκης είδε τους Μυστακίδη, Νικολιά, Αθανασιάδη, Βιντάλ, Μπουκουβάλα, Κάστρο και Κρίζμαν να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και να δίνουν κανονικά το “παρών” σε αυτή.

Έτσι, ο κύριος Πετράκης – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα τους έχει κανονικά στη διάθεσή του για το εντός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου.

Με τις επιστροφές αυτές τα χέρια του κυρίου Πετράκη στοιχηματίζουμε πως θα λυθούνε, καθώς πέραν του Λέο κανένας άλλος ποδοσφαιριστής του δεν είναι τραυματίας αυτή τη στιγμή. Στο παιχνίδι που έπεται ο κύριος Πετράκης αναμένεται να παρατάξει μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που χρησιμοποίησε στο ματς με τη Λάρισα, καθώς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει στην πόλη των Ιωαννίνων ο Μίτε Τσικάρσκι. Το τελευταίο διάστημα ο 25χρονος Σκοπιανός μπακ είχε ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Οι υποχρεώσεις του με τα Σκόπια ολοκληρώθηκαν και ο παίκτης θα επιστρέψει στα Γιάννενα προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Πάντως, στο τελευταίο ματς των Σκοπίων με αντίπαλο το Λιχτενστάιν ο ίδιος δεν αγωνίστηκε. Ωστόσο, ο Τσικάρσκι δεν υπολογίζεται στον αγώνα της Κυριακής, αφού στην αναμέτρηση με τη Λάρισα είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και είναι τιμωρημένος.

Αφήστε μια απάντηση